LG OLED55C54La alınır mı?

Konunun tamamını okumadım. Bu bılgıyı paylasmam gerekıyor:
Ulkemızde satılan Samsung S90F modellerının sadece 65 ınc olanı QD OLED panel gerı kalan buyuk ve kucuk boyutların hepsı LG uretımı woled paneldır.
Teşekkürler bu değerli bilgilendirme için. Bence monitör dışında QD OLED mantıklı değil zaten pek. Monitörüm QD OLED Gen3 pek sevmiyorum kaplamasını. Arkadaşa aldık 55" LG C5 :)

Konunun tamamını okumadım. Bu bılgıyı paylasmam gerekıyor:
Ulkemızde satılan Samsung S90F modellerının sadece 65 ınc olanı qd OLED panel gerı kalan buyuk ve kucuk boyutların hepsı LG uretımı woled paneldır.

Yani OLED için 65 altı alınmaz o modelde bir de bu LG de HDMI girişi 2.1 mi göremedim ama 2 yazıyor sadece. SF90 fiyatlar zaten bir tik pahalı.

Yani OLED için 65 altı alınmaz o modelde bir de bu LG de HDMI girişi 2.1 mi göremedim ama 2 yazıyor sadece.
C serisinde tüm HDMI portları 2.1 sürüm.

Yani OLED için 65 altı alınmaz o modelde bir de bu LG de HDMI girişi 2.1 mi göremedim ama 2 yazıyor sadece. SF90 fiyatlar zaten bir tik pahalı.
65'in büyüğü de LG panelmiş. Bence LG paneli daha iyi zaten. Samsunga boşa para vermeye gerek yok süper oldu bu TV sizin için.

C serisinde tüm HDMI portları 2.1 sürüm.

65'in büyüğü de LG panelmiş. Bence LG paneli daha iyi zaten. Samsung'a boşa para vermeye gerek yok süper oldu bu TV sizin için.

Hocam peki bu LG'nin işletim sistemi webOS galiba bu nasıldır YT Netflix gibi uygulamaları içinde bulabiliriz herhalde ilk kez görüyorum bu işletim sistemini.

Hocam peki bu LG'nin işletim sistemi webOS galiba bu nasıldır YT Netflix gibi uygulamaları içinde bulabiliriz herhalde ilk kez görüyorum bu işletim sistemini.
Var hepsi. Sıkıntısız çalıştırır ama ben genelde televizyonu internete bağlamıyorum Apple TV gibi veya Next Star Pro gibi aletler takıyorum.

Tam olarak ne işe yarıyor daha iyi görnütü kalitesi için vs mi daha mi kullanışlı.
Daha kullanışlı evet. Birde bu TV firmaları TV'yi internete bağlayınca sürekli ekranda ne varsa ekran görüntüsünü kendi sunucularına yollayıp analiz ediyor. Size özel reklam içerik vs. çıkarmak için.

QD OLED panel barız sekılde woled panelden iyidir. Benım burada bu bılgıyı paylasma sebebım Samsung tarafında 65 ınc dısında tercıh yapılmaması ıcındı.
Yer yer avantajları var ikisi için ayrı ayrı. Ben QD OLED kullanıcısı olarak kaplamasını beğenmiyorum.

Daha kullanışlı evet. Bir de bu TV firmaları TV'yi internete bağlayınca sürekli ekranda ne varsa ekran görüntüsünü kendi sunucularına yollayıp analiz ediyor. Size özel reklam içerik vs. çıkarmak için.

Yer yer avantajları var ikisi için ayrı ayrı. Ben qd OLED kullanıcısı olarak kaplamasını beğenmiyorum.

Cıhazda kullanılan kaplama uretıcının tercıhıdır, panel kalıtesı karıstırılmamalıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı