LG OLED55C54La alınır mı?

Kutu tertemiz bu arada. Bugün yağmur yağdı dehşet şekilde ama şansıma teslimat zamanı durdu.

HepsiJet seçtim ben. Kolaygelsin seviyorum ama hiç büyük teslimat almadım daha önce.

Bende HepsiJet seçtim o zaman bır sıkıntı olmaz herhalde. CMT gozukuyor bakalım bunun için bir kol öneriniz var mısır hocam duvara sabitlemek icin kaliteli bir şey.

1 saate falan atayım hocam. Duvar aparatı gördüm birkaç tane.

Alınması gereken ek aparat vs var mı? TV box falan alıp Android TV yapamıyor muyuz? APK indirebilseydik iyiydi. Acaba 7k bandında bir ses sistemi mi alsam diyorum. Abartı iyi bir şey olmaz ancak işimi görsün yeterli.

Alınması gereken ek aparat vs var mı? TV box falan alıp Android TV yapamıyor muyuz? APK indirebilseydik iyiydi. Acaba 7k bandında bir ses sistemi mi alsam diyorum. Abartı iyi bir şey olmaz ancak işimi görsün yeterli.
Bende 330w soundbar var, vatanda 6.5kya LG’nin vardı 300w soundbar. Ben hiç internete bağlamayı düşünmüyorum TV’yi. Box alırım.

Direkt ARC portuna bağlayıp kullanabilirsin. TV LG olunca her özelliği çalışır. Benim soundbar Harman Kardon ne yazık ki.

Son düzenleme:
Bende 330w soundbar var, vatanda 6.5kya LG’nin vardı 300w soundbar. Ben hiç internete bağlamayı düşünmüyorum TV’yi. Box alırım.

Direkt ARC portuna bağlayıp kullanabilirsin. TV LG olunca her özelliği çalışır. Benim soundbar Harman Kardon ne yazık ki.
TV box alınca APK indirebilir muyuz? Ne gibi artıları var? Ben de TV box alayım o kadar para verdik boşuna gitmesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı