Merhaba arkadaşlar 2015 yılı LG Smart TV var YouTube video izliyorum bazen reklamları atlamıyor.
Merhaba arkadaşlar 2015 yılı LG Smart TV var YouTube video izliyorum bazen reklamları atlamıyor.
Android deil webOSYouTube güncellemesi yok ise netten YouTube APK'sını indir, tabii senin işlemcine ve Android sürümüne göre olanı. Güncelle, sonra olmaz sanırım takılma.
Tmm abi ama kanal ayarlarım fln bozulmicak demi tv zararlı bişi deil demi.Şunu deneyin. (Eğer varsa ve uygunsa) LG mağazasından Developer Mode yazan uygulamasını indirin. İndirdikten sonra webOS TV Home buradan hesap oluşturun. Hesabınıza girdikten sonra TV den giriş sağlayın.İlk açılışta Developer modu açmanızı isteyecek.Açtıktan sonra TV yeniden başlayacak. Başladıktan sonra tekrar girin. Gelen ekranda Clear Cache Data yazar onu ON konumuna getirin. Getirdikten sonra uyarı gelecek OK deyin. TV yeniden başlayacak.Açıldıktan sonra deneyin. Eğer olursa reklamsız Youtube da yüklenebiliyor bu şekilde webos lara.
LG nin kendi uygulaması bu. Kanal listesini siler mi orasını bilmiyorum açıkçası.Tmm abi ama kanal ayarlarım fln bozulmicak demi tv zararlı bişi deil demi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.