LG TV Uydu LNB Kısa Devre Hatası

Makaleler
1
Yer
500 Republica
Merhabalar, LG Smart TV kullanıyoruz. Dahili uydu alıcısı olduğu için onu kullanıyoruz. Bu gün durduk yere "uydu lnb kısa devresi nedeniyle sinyal kayboldu" hata mesajını verdi. TKGS'de bazen çalışmıyor kanalları güncellemiyor. Uydu kablosunun her iki ucunu değiştim fakat yine aynı hatayı veriyor. Şu an bazı kanallar çalışıyor bazıları çalışmıyor. Merkezi sistemde sorun olabilir mi? Yoksa durduk yere TV bozulacak değil ya.

Sorunu çözdünüz mü? Aynısı başıma geldi.
Maalesef çözemedim. Ufak araştırmayla dahili uydu alıcılı LG Smart TV'lerde televizyonu sıfırlayınca veya uydu ayarlarını değişince dahili uydu alıcısı bozuluyormuş. Binlerce insan bundan şikayetçi olmuş. Tek çözüm harici uydu alıcısı almak ya da servise yollayıp kazıklanmak.

Ben araştırdım kronik bir problem galiba çok fazla aynı şekilde şikayet var.Servis 750-1000tl arası bir fiyat olacağını söyledi.En mantıklısı harici almak.Ayarlarıyla oynamadım kendi kendine bozuldu Lg dedik teknolojisi iyidir dedik elimizde patladı.

Ben araştırdım kronik bir problem galiba çok fazla aynı şekilde şikayet var.Servis 750-1000tl arası bir fiyat olacağını söyledi.En mantıklısı harici almak.Ayarlarıyla oynamadım kendi kendine bozuldu Lg dedik teknolojisi iyidir dedik elimizde patladı.
Sorun aşırı mantıksız ama. Madem modül sorunlu koyma ürünlere yenisini yap. Dahili uydu alıcının kalitesini hariciler veremez bu arada. Bana kalsa Mi Box S alırdım ama almadık. Piyasadakiler aşırı dandik.

Sorun aşırı mantıksız ama. Madem modül sorunlu koyma ürünlere yenisini yap. Dahili uydu alıcının kalitesini hariciler veremez bu arada. Bana kalsa Mi Box S alırdım ama almadık. Piyasadakiler aşırı dandik.
Merhaba biz bugün taşındıktan sonra kabloyu bağlarken bu hatayı verdi. Bu hata şimdi düzelmiyor mu?

Ben de aynı hatayı almıştım bugün TV'nin yerini değiştirirken. Arkadaşlar uydu çanağına bağlantı kablosunda ki tel örgü bakır sinyal kablosuna temas ediyordur. Düzgünce kesip tekrar ucunu açarak tel örgünün bakır kabloya değmemesini sağlayın. Aynı işlemi hem uydu hem de TV bağlantısında yaptım ve düzeldi tüm kanallar sıkıntısız çalışıyor.

Ben de aynı hatayı almıştım bugün TV'nin yerini değiştirirken. Arkadaşlar uydu çanağına bağlantı kablosunda ki tel örgü bakır sinyal kablosuna temas ediyordur. Düzgünce kesip tekrar ucunu açarak tel örgünün bakır kabloya değmemesini sağlayın. Aynı işlemi hem uydu hem de TV bağlantısında yaptım ve düzeldi tüm kanallar sıkıntısız çalışıyor.
Yeni kabloyla bile denedim ama düzelmedi maalesef. LG TV'lerin kronik sorunu bu. Sizinki ne marka?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı