LG UltraGear 24GL600F 23.6" 144Hz 1ms hala alınır mı?

27inch önerebileceğin var mı?
En ucuz 27G2SP var önerebileceğim.

Ya bir de bir şey soracağım bende mi sıkıntı var tüm ayarları yaptım CS oynarken 144 hjz ile 60Hz farkını hiç anlamadım :D

En ucuz 27g2sp var önerebileceğim.

250 CD ekran parlaklık düşük değil mi 350 CD 400 CD var mı önerebileceğin.

Son düzenleme:
Ya bir de bir şey soracağım bende mi sıkıntı var tüm ayarları yaptım CS oynarken 144 hjz ile 60Hz farkını hiç anlamadım :D

250 CD ekran parlaklık düşük değil mi 350 CD 400 CD var mı önerebileceğin.
Kağıt üstü veri o. İncelemelerde 350cd civarını görüyor.

6bin TL'ye kadar oyun ve film için önerebileceğin en iyi monitör bu mu? Bu ise alıyorum hemen başka önerin yoksa.
Oyun ağırlıklıysa Odyssey G4 mantıklı olabilir, 240 Hz olmasından ötürü. Ama oyun-film karışık kullanım için 27G2SP öneriyorum evet.

Oyun ağırlıklıysa Odyssey G4 mantıklı olabilir, 240 Hz olmasından ötürü. Ama oyun-film karışık kullanım için 27g2sp öneriyorum evet.

Yok kanka ya 240 FPS vola dışında hiçbir oyunda vermez benim kart zaten Valorant oynamıyorum RX 5700 XT var CS'de orta ayarlarda anca 160 200 veriyor.

Monitör geldi ben monitörde Free Sync ayarını bulamadım G-SYNC var benim kart AMD.

Oyun ağırlıklıysa Odyssey G4 mantıklı olabilir, 240 Hz olmasından ötürü. Ama oyun-film karışık kullanım için 27g2sp öneriyorum evet.

27 Samsung Odyssey G4 LS27BG400euxuf ile AOC arasında çok fark var mı panellerde İncehesap'ta Gaming gecesinde denk getirirsem AOC'yi iade edip ya onu alacağım ya da denk gelirse​

Samsung Odyssey G5 LC32G55Tqbuxuf 32" 1 ms QHD Curved almayı düşünüyorum​

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı