LG UltraGear 24GN60R-B vs Twisted Minds TM24rfa

Uğur Şentürk

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ikisinin arasında kaldım. Hangisi daha iyi ve aralarinda cok fark var mi? Arada 40 Hz var çok fark olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben LG UltraGear'ı çok beğendim. Kendimde onu almayı düşünüyorum. Hem IPS panel hem HDR var hem de LG bilindik bir marka. Bence LG alınır. Fikrim yanlışsa düzeltin lütfen.

Ben LG UltraGear'ı çok beğendim. Kendimde onu almayı düşünüyorum. Hem IPS panel hem HDR var hem de LG bilindik bir marka. Bence LG alınır. Fikrim yanlışsa düzeltin.

arkadaşım var diyor 40Hz fazla diye bir de G-SYNC var diye twisted minds al diyor
Ben LG UltraGear'ı çok beğendim. Kendimde onu almayı düşünüyorum. Hem IPS panel hem HDR var hem de LG bilindik bir marka. Bence LG alınır. Fikrim yanlışsa düzeltin lütfen.
arkadaşım var diyor 40Hz fazla diye bir de G-SYNC var diye twisted minds al diyor

Arkadaşım var diyor 40Hz fazla diye bir de G-Sync var diye twisted minds al diyor.

Ben dün LG UltraGear 24GNR60R-B sipariş verdim perşembe günü geleceği yazıyor. Hayırlısı olsun. Aldıktan sonra sorunuz varsa sorabilirsiniz.

İkisinin panelleri farklı. LG IPS panel iken Twisted Minds VA panel. Tercih yaparken aklınızda bulunsun derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı