LG UltraGear 24GN650-B 23.8 alınır mı?

Bütçe
3000 TL
Umarım, alınca göreceğiz

Geçmiş olsun hocam öncelikle, iki ölü pikselden dolayı itopya değişim yapıyor mu? Bildiğim tek bir ölü pikselde bile ayıplı mal sayılıyor fakat bazı sitelerde 5 ölü piksel olmadı mı değişim yapılmama saçmalığı var.
Hocam süreç yeni basladi geri dönüş aldığımda sizi bilgilendiririm daha geri dönüş alamadım teknik servis raporu maximum 20 iş günü fakat monitörlerde genelde 1 hafta içinde çıkıyor denildi bekliyoruz bakalım
 
10 gün önce aldım bu monitörü ve 2 gün önce de iade ettim. Renkleri aşırı soluk geldi bana. Bir türlü istediğim renk ayarlarını tutturamadım. Ayrıca illa alacaksan pivot özelliği olanı al derim. Çok kısa duruyor. Ayakları da öne doğru çok uzun. Klavyeye falan çarpıyordu sürekli. Ölü piksel yoktu ve ghosting de farketmedim hiç. Ama siyahlar berbattı. Işık sızması da mevcuttu. Panelinden dolayı mıdır bilmiyorum ama eski kullandığım 8 yıllık 60 hz 24 inç monitörüm bile daha iyiydi bundan.
 
@calypso1 Hocam 3. Gün de monitör elime ulaştı değişim sağlanmış ölü piksel yok, sızma hafif sağ üst kenarda var gibi ama doğru düzgün belli bile olmuyor.
 
Monitörü an itibariyle MediaMarkt üzerinden almış bulunuyorum 🙂 (+3 yıl MediaMarkt'ten kasko yaptırdım)
Orada test ettirmediler, hatta açıp bakmamıza bile müsaade etmediler. Ödemeden sonra açıp bakabilirsiniz dendi ve kuşkulandım.
Eve geldim, test ettim. 1 ölü piksel dahi yok. Ghosting sadece faster modda biraz oluyor.
Ama bir şeyi anlamadım. Bu gecikme testi nasıl yapılıyor? Ufo testinde yaptırdığımda 6.4 MS çıktı, bu normal midir hocam?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı