LG ultragear 24GN650-B alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu model hakkında bana bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. Bu modelde ki IPS panelin görüntü kalitesi nasıl? Bir yerde rakiplerine göre IPS panelinin görüntü kalitesinin daha kötü olduğunu okudum bu doğru mudur?

Merhaba arkadaşlar, bu model hakkında bana bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. Bu modelde ki IPS panelin görüntü kalitesi nasıl? Bir yerde rakiplerine göre IPS panelinin görüntü kalitesinin daha kötü olduğunu okudum bu doğru mudur?
Buradaki olay tamamen senin gereksinimlerine kalmış bu bir öznel yargıya giriyor cevaplar seni yanıltabilir. Ayrıca şunu söyleyim ıps modeller oyuncular icin güzel oluyor cünkü mat yapısı sebebiyle ışık vurup parlamıyor fakat tn vs. panellerinde avantajı var youtube üzerinden karşılaştırmalarına bakabilirsin. Dediğim gibi burdaki cevap seni yanıltmasın önemli olan senin ne istediğin ne beklediğin.

Belirtmiş olduğunuz modelden memnun olan çok insan da var, şikayetçi olan da. Monitör ile ilgili teknik bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.
(Tavsiye) Monitör üreticileri arasında en sorunsuz markalardan birisi olan AOC'u tercih edebilirsiniz, bütçenize göre öneri:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı