LG UltraGear 24GQ50F-B monitör iade edilir mi?

Benim şükür o kadar olmuyor ama benimki de bayağı rahatsız ediyor, bir de ghosting yüzünden Crosshair'i ve adamı seçemiyorumya böyle kafa atasım geliyor monitöre.

Hocam maalesef VA panel kurbanı olmuşsunuz.
VA gerçekten çok ghosting yapan bir panel.
UltraGear serisinden 32 inchlik bir monitör alacaktım VA panel olduğu için vazgeçtim şimdi ise ASUS'un IPS panelli bir modelini alacağım.
Alırken IPS veya TN alın.
En iyi oyun performansını TN verir ama renk kalitesi çok kötü.
IPS ise biraz daha kötü oyun için ama bence en iyisi IPS.
 
Oyun için VA panel alınmaz.
Çok kez söyledim. İnsanlar aldırış etmiyor buna.
Göz bozan bir durum.
Ürünü servise gönderin. İade isteyin.
Baktınız olmuyor. Satmaya çalışın.

Hocam acayip aceleye geldi bu monitör, ben girdim mağazaya, kafamda ASUS'un 165Hz 1ms IPS monitörü var. İstediğim asus monitörü buldum dedim ben bundan alacağım, mağaza çalışanı istersen LG al bak paneli daha güzel dedi, sonra bana "ASUS'a bir de LG'ye bak, LG'nin görüntüsü daha güzel gördün mü?" dedi, bende evet güzel dedim, LG aldım :D Allah inandırsın VA panel olduğunu şimdi öğrendim, 1 aydır IPS kullanıyorum zannediyordum.

1 ay geçti, iade alırlar mı acaba?
 
Hocam acayip aceleye geldi bu monitör, ben girdim mağazaya, kafamda ASUS'un 165Hz 1ms IPS monitörü var. İstediğim ASUS monitörü buldum dedim ben bundan alacağım, mağaza çalışanı istersen LG al bak paneli daha güzel dedi, sonra bana "ASUS'a bir de LG'ye bak, LG'nin görüntüsü daha güzel gördün mü?" dedi, bende evet güzel dedim, LG aldım :D Allah inandırsın VA panel olduğunu şimdi öğrendim, 1 aydır IPS kullanıyorum zannediyordum.

1 ay geçti, iade alırlar mı acaba?

Mağaza çalışanı işini yapacak diye millet mağdur oluyor.
İncelemek gerekirdi tabii. Biraz seçiçi olmak gerekiyor alışveriş ortamlarında.
Kıl biri olucan yani.
İade konusu şüpheli. Memnun kalmadığınızı ghostingi somut olarak göstererek dile getirin.
Belki biraz daha üstüne ücret ödeyerek ürün değişimine gidilebilir.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki ghostingle kendi ghostinginizi karşılaştırabilir misiniz? Eğer sizin ghostinginiz daha fazlaysa ürün hatalı olabilir.

UFO testinde adamla aynı.
 
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce MediaMarkt üzerinden LG UltraGear 24GQ50F-B 23.8" 165hz 1ms VA MBR monitörü aldım, ilk aldığımda ghosting fark etmiştim ama okul nedeniyle monitör lazım olduğu için o birkaç gün içerisinde bir işlem yapmadım, sonra da zaten unutuldu araya kaynadı. Şimdi ayar falan yapayım CS gireyim dedim gözüm bozuldu yemin ediyorum. En düşük gecikme modunda bile rezalet bir görüntü veriyor, ciddi manada gözü bozuyor, 1ms MBR modunda bile çok kötü ghosting var, ghosting ciddi manada hissediliyor, ne yapmalıyım? İade alırlar mı?

144hz düşürün gözle fark edilebilir bir şekilde düzeliyor, ancak malum VA panel, sorun asla bitmiyor.
 
@TheDarkSign Kusura bakmayın uzun zaman olmuş ama... 144Hz den daha aşağı düşürülürse ghosting daha da azalır mı? Ayrıca AOC 25G3ZM/BK Monitör bu monitörle de ilgileniyorum, incelemelerde yanlış anlamadıysam 240Hz olması ghosting için avantaj olarak görülüyor, Hz ile ghosting arasında nasıl bir ilişki var kafam karıştı doğrusu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı