LG UltraGear 24GS60F-B vs MSI G244F E2

emo16

Hectopat
Daha fazla  
Değerli hocalarım, iyi sosyaller.

Radarıma şu an 2-3 model takıldı. Bütçe kısıtlı olduğundan sizce bu modellerden hangisini almalıyım? RTX 3060 var ekran kartı olarak da.

Ya da sizlerin önerisi ne olur? Maksimum 5-5.5 bin olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de üzmez ama MSI olanının SRGB'si daha iyi, LG'nin ise HDR10 desteği var. Siz hangisini istiyorsanız onu alın. İkisi de birbirinden güzel.
Lg aldım hocam bende lenovo g24-20 vardı dedim iade edilen ücret arasında 500 tl fark var yeni üretim monitör alalım dedim.

Hocam geldi mi elinizde mi monitör bende aynı modeli almak istiyorum ama aklim çok karıştı.

1 haftadır fazla oluyor hocam Amazon'dan almıştım. Gayet memnunum hiçbir kusuru yok benim de çok karıştı uygun olan buydu bunu aldım bende MSI bakmayın boşuna ekran kartınız da NVIDIA ise avantajlı

1 haftadır fazla oluyor hocam Amazon'dan almıştım. Gayet memnunum hiçbir kusuru yok benim de çok karıştı uygun olan buydu bunu aldım bende MSI bakmayın boşuna ekran kartınız da NVIDIA ise avantajlı.

1 haftadır fazla oluyor hocam Amazon'dan almıştım. Gayet memnunum hiçbir kusuru yok benim de çok karıştı uygun olan buydu bunu aldım bende MSI bakmayın boşuna ekran kartınız da NVIDIA ise avantajlı.

Evet hocam GTX 1660 Super OC ekran kartım vardı. O zaman dediğiniz gibi LG giriyorum. Çok teşekkür ederim. İndirim bitmeden yakalasaydim iyiydi 400-500 lira fazla vereceğim ama olsun artık.

Evet hocam GTX 1660 Super OC ekran kartım vardı. O zaman dediğiniz gibi LG giriyorum. Çok teşekkür ederim. İndirim bitmeden yakalasaydim iyiydi 400-500 lira fazla vereceğim ama olsun artık.

Vallahi hocam benim de alma serüvenim çok farklı idi bende Lenovo G24 20 vardı servis doa raporu verdi ondan bu modeli aldım. Ama güzel zararı yok bana gelişi 4K geldi. Nays ile de ödeyince 100 TL cashback verdi bir de Amazon 100 TL indirim kuponu vardı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı