LG UltraGear 24GS60F-B vs Dell G2422HS vs MSI G2412F vs MSI G244F E2

Bütçe
4500
MSI monitor ayınısı ben kullanıyorum ama FreeSync desdeği yok bu önemli özellik ViewSonic'ya da LG al ama LG çok oyun için uyumlu bir monitor değil

Bütçen nedir?

4.500 hocam

LG fiyatı çok yüksek onun yerine tüm özellik destekli Samsung 180Hz alabilir MSI'ya da ViewSonic dururken LG biraz saçma

Hocam Amazon'dan 4200'e düşmüştü. Eger LG mantıklı derseniz onu bekleyebilirim.

Arkadaşın dediği gibi LG NVIDIA ile uyumlu ama ben senin yeridne olsam 144 Hz ya da 165 Hz alırım 180 Hz biraz fazla o sisteme

Hocam bu nasıl

Teşhir ürün alınır mı? Hiç bilmiyorum ama ne dersiniz? Dediğiniz gibi 144 veya 165 Hz monitörler aklıma yattı çünkü uzun bir süre ekran kartı değişmem muhtemelen malum öğrenciyim fazla para geçmiyor elbette elime.

LG UltraGear 24GS60F-B şu an aklımdaki tek model. Ne dersiniz?

4.500 hocam.

Hocam bu nasıl.

Teşhir ürün alınır mı? Hiç bilmiyorum ama ne dersiniz? Dediğiniz gibi 144 veya 165 Hz monitörler aklıma yattı çünkü uzun bir süre ekran kartı değişmem muhtemelen malum öğrenciyim fazla para geçmiyor elbette elime.

Muhtemelen dediğim gibi 24GS60F-B modleini alacağım.

Son düzenleme:
4.500 hocam

Hocam bu nasıl

Muhtemelen dediğim gibi 24GS60F-B modleini alacağım.
alabilirsin ama ben alsam MSI yada viewsonic alırdım ama LG alırsan da olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı