LG UltraGear 24GS65F-B mi yoksa MSI MAG 256F mi?

Bütçe
4000
Monitörlerden daha iyi anlayanlar vardır tabii ki ama bende LG monitörü çok araştırdım yeni bir ürün olduğu için hakkında çok fazla bir bilgi yok ama bu fiyatta bu özelliklerle başka monitör yok çok güzel gerçekten.

Ben olsam MSI'ı alırdım. Panel olarak daha iyi. Monitörde kağıt üstü verilerle karşılaştırma yapılmaz.
Ayrıca Teknosa aracılığıyla alacağınıza direkt sitesinden alın.

Evet bende öyle düşünüyorum. Zaten İtopya'dan alacağım, Akakçe linki atmıştım Teknosa'ya çevirilmiş. MSI alacağım, konuyu açtıktan bir süre sonra kendim de kararımı verdim :D. Teşekkür ederim, iyi forumlar.

MSI MAG: MSI MAG 256F 24.5
LG UltraGear: https://www.amazon.com.tr/dp/B0DHXQS7JX/ref=asc_df_B0DHXQS7JX1727571420000/

Sizce hangisini almalıyım? Oyun, yazılım ve video düzenleme işleri için birini tercih edeceğim. Ekran kartım RTX 4060 ve işlemcim ise Intel.

Yaklaşık 2 hafta önce İtopya'dan 3900 TL'ye, bu forumda ve yabancı kaynaklarda epey önerilen model MAG 256F aldım. Şükür çok memnunum. Bana göre 2 eksisi var hoparlör yok ve DP kablosu çıkmıyor fakat içinden HDMI 2.0 kablosuyla geldigi için 180 Hz alabiliyorsun. G-SYNC gibi özellikler için DP kablosu şart.
Bunu aldım bu da bayağı önerilen bir kablo.

Ek olarak bir şey daha soracağım. MSI İtopya da sadece siteye özel mi bu fiyatta acaba? Başka bir monitörüm İtopya da garantideydi. Onun için şimdi İtopya'ya gideceğim. Gitmişken bunu da satın alırım diyordum.

Hangi paneli kullanıyor?
Buradan paneli inceleyebilirsiniz.

Yaklaşık 2 hafta önce İtopya'dan 3900 TL'ye, bu forumda ve yabancı kaynaklarda epey önerilen model MAG 256F aldım. Şükür çok memnunum. Bana göre 2 eksisi var hoparlör yok ve DP kablosu çıkmıyor fakat içinden HDMI 2.0 kablosuyla geldigi için 180 Hz alabiliyorsun gysinc gibi özellikler için DP kablosu şart.
Bunu aldım bu da bayağı önerilen bir kablo.

Laptop kullanıyorum bu yüzden hoparlöre ihtiyacım yok, teşekkür ederim. Şu an MSI alacağımdan için daha rahat.

Ek olarak bir şey daha soracağım. MSI İtopya da sadece siteye özel mi bu fiyatta acaba? Başka bir monitörüm İtopya da garantideydi. Onun için şimdi İtopya'ya gideceğim. Gitmişken bunu da satın alırım diyordum.
Mağaza stokları mevcut. Muhtemelen orada söylerseniz hallederler. Vatan'dan Web indiriminde olan Tab S9 Plus'ı mağazadan almıştım. Orada çalışanlar ayarlamıştı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı