SEAL Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 81 19 Mayıs 2021 #11 Amiidamaru dedi: Hocam monitör konularında hep mesajlarını görüyorum. Belli bir tecrübe edindiğini varsayıyorum. Sence alınabilecek en iyi 27" oyuncu monitörü hangisi? Amazon Prime ya da Vatan Bilgisayar listelerinde olması şartıyla tabii. Genişletmek için tıkla... LG 27GL83a b Reddit sitesin en iyi fiyat performans ürünü seçilmiş.
Amiidamaru dedi: Hocam monitör konularında hep mesajlarını görüyorum. Belli bir tecrübe edindiğini varsayıyorum. Sence alınabilecek en iyi 27" oyuncu monitörü hangisi? Amazon Prime ya da Vatan Bilgisayar listelerinde olması şartıyla tabii. Genişletmek için tıkla... LG 27GL83a b Reddit sitesin en iyi fiyat performans ürünü seçilmiş.
Amiidamaru Megapat Katılım 16 Eylül 2013 Mesajlar 972 Çözümler 3 Yer İstanbul 19 Mayıs 2021 #12 SEAL dedi: LG 27GL83a b Reddit sitesin en iyi fiyat performans ürünü seçilmiş. Genişletmek için tıkla... Kendi araştırmalarım sonucunda benim de favorim o ama başka konu açtım orada arkadaşların önerilerini inceliyorum.
SEAL dedi: LG 27GL83a b Reddit sitesin en iyi fiyat performans ürünü seçilmiş. Genişletmek için tıkla... Kendi araştırmalarım sonucunda benim de favorim o ama başka konu açtım orada arkadaşların önerilerini inceliyorum.
Agnostique Kilopat Katılım 7 Nisan 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #13 Amiidamaru dedi: Kendi araştırmalarım sonucunda benim de favorim o ama başka konu açtım orada arkadaşların önerilerini inceliyorum. Genişletmek için tıkla... Monitörü aldınız mı?
Amiidamaru dedi: Kendi araştırmalarım sonucunda benim de favorim o ama başka konu açtım orada arkadaşların önerilerini inceliyorum. Genişletmek için tıkla... Monitörü aldınız mı?
Amiidamaru Megapat Katılım 16 Eylül 2013 Mesajlar 972 Çözümler 3 Yer İstanbul 29 Eylül 2021 #14 @Agnostique Hayır hocam. Dell 27" S2721HGF bu modelden 3 tane aldım.