LG ultragear 27GN800-B alınır mı?

1.7 milyar IPS 144 Hz gtg 1ms ( sana ulaşması 4.3 ms) MSI'nin 32 inç VA 2K monitör ünü satıp bu monitör aldım MSI de flicker, ghosting, 10 küsur MS gecikme mevcut du. Ghosting yüzünden oyunlardan neredeyse nefret ettim 4800'e alıp 950 TL'ye satıp LG aldım ne ghosting ne flicker, bu monitör ü kullanan bir daha başka monitör e dönüp bakmaz. G-SYNC düzgün bir şekilde çalışıyor MSI de doğru düzgün çalışmıyor şu maalesef, Fallout 4 NVIDIA Experience ayarların da 72 FPS sabit. LG de aynı ayarlar 144 FPS G-SYNC farkı orta da ben şahsen memmnun kaldım MSI faciası sonrasın da.
Allah için çok güzel yapmışlar, önceki monitör de derinlik hissi sıfır di bunda öyle değil, Fallout serisinin hepsin de 1.2 ve 1.4 DP de flicker la ghosting yaşıyor dum. Kablolara verdiğim paranın haddi hesabı yok (hdm, DP ) kutusundan 1.4 DP ile 2.1 hdm çıkıyor ama bu benim model de senin alacağın model de ne var bilmiyorum. DP 144 hdm 100 Hzdir, buraya fotoğraf yuklerdim fakat ağzı salyalı bir takım var ömründe hayatın da kullanmadığı bir şeyi kullanmış gibi savunur bir de kopyala yapıştır yapar. LG'yi alırsan sağ köşe de ya da Win. Bil... Den mesaj alırsın ( n...) Gönderir. Eğer ki ağzı salyalı takım bunu bilsey di hemen( kopyala yapıştır) buraya o mesajı yazar dı. Kendi monitörlerinde varmış gibi.
Eki Görüntüle 857553
Eki Görüntüle 857563en önemli si de bu.
Eki Görüntüle 857567

Hocam ben de LG 27GN880 sipariş ettim fakat düz ekran mı kavisli ekran mı diye hala çok ikilemde kaldım. Hatta şimdi "kargoyu almadan iade edip kavisli ekran mı alsam" diye içimden geçirip duruyorum. Bu konuda görüşleriniz nedir?

Hocam ben de LG 27GN880 sipariş ettim fakat düz ekran mı kavisli ekran mı diye hala çok ikilemde kaldım. Hatta şimdi "kargoyu almadan iade edip kavisli ekran mı alsam" diye içimden geçirip duruyorum. Bu konuda görüşleriniz nedir?

Kavisli veya kavissiz çok fark etmiyor, aldığınız monitör fazlasıyla iyi. Ben aynı seriden 4K 144Hz olanını kullanıyorum, hiçbir sorunla karşılaşmadım. İçiniz rahat etsin.

Kavisli veya kavissiz çok fark etmiyor, aldığınız monitör fazlasıyla iyi. Ben aynı seriden 4K 144Hz olanını kullanıyorum, hiçbir sorunla karşılaşmadım. İçiniz rahat etsin.
Hocam öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim,olay sorundan ziyadesi düz ekran ve kavisli ekran arasında gerçekten oyun deneyiminde ya da normal kullanımda düz ekrana göre fark olup olmadığını merak etmiştim,yani curved ekranda oyunların biraz daha zevkli olduğu gibi yorumlar dinledim bugün youtube videolarda.Acaba o kadar fark oluyor mu diye merak etmiştim?

Arkadaşım curved 32 inç 2k monitör kullandım , benim için fark etmiyor ama senin için fark edebilir bence monitör ün kullanılan yazılımlar önemli , curved ler hepsi Va panel ghosting , flicker yasarsin kadar yok desenler de en büyük yalan , gsync doğru düzgün çalışmaz ben onun için bu monitör aldım gsync ve flicker olmasın diye ve de yok 1.4 DP ile hdm kullanacak san alma , bu monitör de gsync çatır çatır çalışıyor DP ile flicker sıfır . Bu benim makinem için geçerli senin ki bu bilmem imza ma bak ona göre seçim yap.
Online oyun oynayan biri ghosting ve flicker goremeye bilir , ben sana üç oyun söyleyeyim , Fallout 3 , Fallout New Vegas , Fallout 4 DP 1.2 DP 1.4 flicker ve ghosting testi için bu oyunlar ellerin de olanlar bakabilir UFO Mufo osu...... dan teyyare bu oyunlar da monitör pır pır etmiyorsa , otlara karınca yuvalanmasisa , zemin parlayıp sönmüyor da düzgün çalışmıyor demektir.

Arkadaşım curved 32 inç 2k monitör kullandım , benim için fark etmiyor ama senin için fark edebilir bence monitör ün kullanılan yazılımlar önemli , curved ler hepsi Va panel ghosting , flicker yasarsin kadar yok desenler de en büyük yalan , gsync doğru düzgün çalışmaz ben onun için bu monitör aldım gsync ve flicker olmasın diye ve de yok 1.4 DP ile hdm kullanacak san alma , bu monitör de gsync çatır çatır çalışıyor DP ile flicker sıfır . Bu benim makinem için geçerli senin ki bu bilmem imza ma bak ona göre seçim yap.
Cevabınız için çok teşekkür ederim.
Kullanıcam ekranı gelince buradan bilgi de veririm.
Online oyun oynayan biri ghosting ve flicker goremeye bilir , ben sana üç oyun söyleyeyim , Fallout 3 , Fallout New Vegas , Fallout 4 DP 1.2 DP 1.4 flicker ve ghosting testi için bu oyunlar ellerin de olanlar bakabilir UFO Mufo osu...... dan teyyare bu oyunlar da monitör pır pır etmiyorsa , otlara karınca yuvalanmasisa , zemin parlayıp sönmüyor da düzgün çalışmıyor demektir.
Size bir sorum daha olacak,ips glow denen şey sizin ekranınızda var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı