LG ultragear 27GN800-B alınır mı?

Hocam ben de LG 27GN880 sipariş ettim fakat düz ekran mı kavisli ekran mı diye hala çok ikilemde kaldım. Hatta şimdi "kargoyu almadan iade edip kavisli ekran mı alsam" diye içimden geçirip duruyorum. Bu konuda görüşleriniz nedir?

Kavisli veya kavissiz çok fark etmiyor, aldığınız monitör fazlasıyla iyi. Ben aynı seriden 4K 144Hz olanını kullanıyorum, hiçbir sorunla karşılaşmadım. İçiniz rahat etsin.

Düz yani flat , piyasa ki en iyi monitör iade için sen bilirsin , Nvidia kullanıyorsan doğru seçim AMD ise freesync premium 2 monitör kere bak.

Kavisli veya kavissiz çok fark etmiyor, aldığınız monitör fazlasıyla iyi. Ben aynı seriden 4K 144Hz olanını kullanıyorum, hiçbir sorunla karşılaşmadım. İçiniz rahat etsin.
Hocam öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim,olay sorundan ziyadesi düz ekran ve kavisli ekran arasında gerçekten oyun deneyiminde ya da normal kullanımda düz ekrana göre fark olup olmadığını merak etmiştim,yani curved ekranda oyunların biraz daha zevkli olduğu gibi yorumlar dinledim bugün youtube videolarda.Acaba o kadar fark oluyor mu diye merak etmiştim?

Arkadaşım curved 32 inç 2k monitör kullandım , benim için fark etmiyor ama senin için fark edebilir bence monitör ün kullanılan yazılımlar önemli , curved ler hepsi Va panel ghosting , flicker yasarsin kadar yok desenler de en büyük yalan , gsync doğru düzgün çalışmaz ben onun için bu monitör aldım gsync ve flicker olmasın diye ve de yok 1.4 DP ile hdm kullanacak san alma , bu monitör de gsync çatır çatır çalışıyor DP ile flicker sıfır . Bu benim makinem için geçerli senin ki bu bilmem imza ma bak ona göre seçim yap.
Online oyun oynayan biri ghosting ve flicker goremeye bilir , ben sana üç oyun söyleyeyim , Fallout 3 , Fallout New Vegas , Fallout 4 DP 1.2 DP 1.4 flicker ve ghosting testi için bu oyunlar ellerin de olanlar bakabilir UFO Mufo osu...... dan teyyare bu oyunlar da monitör pır pır etmiyorsa , otlara karınca yuvalanmasisa , zemin parlayıp sönmüyor da düzgün çalışmıyor demektir.

Cevabınız için çok teşekkür ederim.
Kullanıcam ekranı gelince buradan bilgi de veririm.
Size bir sorum daha olacak,ips glow denen şey sizin ekranınızda var mı?

Dostum o monitörün son siparişini ben verdim umarım sende alabilmişsindir 2999 TL'den.

Başlıktaki monitör şuan da ITOPYA da 2799 lira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…