LG ultragear 27GN800-B alınır mı?

Aldın mı? Memnun musun?

Hocam beyaz bir ekrandayken fotoğraf çekip atabilir misiniz rica etsem? Bende de aynı monitör var, mesela Google anasayfada ekranın kenarları daha soluk gibi özellikle reader modda iken.

Bende 27gn880-b var, panelleri aynı sanırsam standlar farklı bir tek. Bahsettiğim sorun haricinde(sorun mu bilmiyorum) herşey gayet güzel.

Bende 27gn880-b var, panelleri aynı sanırsam standlar farklı bir tek. Bahsettiğim sorun haricinde(sorun mu bilmiyorum) herşey gayet güzel.
Bende 27 Gn 880 aldım ekran çok iyi fakat masadan çok yukarıda değil mi ?YAni boynum ağrıyor sanki neden daha aşağı inecek şekilde yapmamışlar anlamadım.Masadan yaklaşık 14 cm yukarıda duruyor alacak kişiler buna göre yorum yapmalı.

Tabi kişiden kişiye değişebilir benim vucut yapima uygun geldi. Reader moddayken beyaz ekranda telefon ile fotograf cekip paylasabilme sansiniz var mi?

Tabi kişiden kişiye değişebilir benim vucut yapima uygun geldi. Reader moddayken beyaz ekranda telefon ile fotograf cekip paylasabilme sansiniz var mi?
Paylaştım kardeşim,ne demek istediğini yazar mısın?Yani ne oluyor böyle beyaz ekranda.

Dosya Ekleri

• IMG_0134 (2)(1).JPEG
    106,5 KB · Görüntüleme: 389
Teşekkür ederim hocam, sende böyle bi sorun yok gibi. Sen Reader modda mı çektin fotoğrafı? Bende eklediğim resimdeki gibi ekranın kenarları daha koyu soluk bir renkte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…