huoralcarin
Megapat
Arkadaşlar selam. 2 gün önce LG UltraGear 27GR75Q-B modelini vatandan aldım. Farklı modellerin stokları olmadığı için bu ve ASUS VG27AQ modelleri arasında kalmıştım. ASUS'ta fazlaca şikayet olduğu için ve panelleride bayağıdır değiştirmedikleri için LG 27GR75Q-B modelinde karar kıldım. Konulara baktığımda parlaklık konusunda şikayet var. Ben monitörü karanlık ortamda kullanıyorum. Parlaklık 100 ayarında gözlerimi rahatsız bile ediyor kısmak zorunda kalıyorum fakat sanki renkler çok solgun bir sıkıntı var ama anlayamadım. Parlaklığı 85-90'a indiriyorum çok koyu geliyor. 100 yapıyorum, gözlerimi alıyor ama renkler solgun duruyor. Contrast gama vs 2 gündür oynuyorum, bir iyi gibi oluyor sonra solgun geliyor oyunda. (LG 24GN600 modelinden geçtim.) Acaba yorumlardan dolayı psikolojik olarak mı böyle geliyor yoksa modelde bir sıkıntı mı var? Direkt mağazadan aldım değiştirirler mi bilmiyorum ama ASUS VG27AQ ile değiştirmeyi denesem daha iyi midir? Teknik olarak anlayan veya bu monitörü kullanan arkadaşların yorumları nedir?