LG G2 sayesinde kazandığı tüm prestiji kaybetti artık, ki ben birkaç yakın arkadaşımın ve ablamın çektiği çilelere dayanarak söylüyorum bunları. LG artık sürekli sorun çıkaran telefonlar üretiyor, telefonlardaki kronik sorunlar çok can sıkıyor. Kağıt üstünde çok iyi olan G4' ün insanlara neler yaşattığı malum. Bu adamlara bir daha şans verilir mi bilemiyorum, fazla falsoları var bana göre. :/
Bazı arkadaşlar fiyat politikalarından dolayı her ne kadar sevmeseler de Samsung, Apple ikilisi daima diğerlerinin önünde bir tercih olacak ve olmalı da. İlk suyla temas edişinde bozulan Z2 için teknik servisinin " kullanıcı hatası " dediğini gördüm ben. Üstüne bir de dava edilip davayı kaybetmelerine rağmen para ödemesini sürekli uzatmalarını da gördüm. Sony, LG , GM gibi markalar önceliğin olmasın. Ki benim de Sony ile kötü bir teknik servis maceram var, hiç tavsiye etmiyorum. Telefonun iyi çıkarsa yaşadın, kötüyse de bittin.
LG'ye güvenmek yürek ister, G2'den sonra çok sorunlu telefonlar üretmeye başladı. G2 modelinde de yine sıkıntılar vardı ama G2'den sonra çıkan modeller daha çok sorunlu. Başlıca sorunları şebeke problemleri, ısınma, kapanma sorunları, ekran sararması, ses yankılanması gibi sorunlar can sıkıyor.
S6'da karar kılıyorum o zaman 32gb'lık modeli yeterli olur mu sizce? Benim şuan ki telefonum 2gb hafızası var yani 16gb 32gb vs. kullanmadım sizce 32 yeter mi yoksa 64 mü almalıyım?
Bana kalırsa 32 GB normal bir kullanıcı için yeterli olur, benim Zenfone GO 16 GB hafıza kartım yok ve bir sürü boş alan var. Yani sürekli bir şeyler indireceğim, çok fazla şarkı olacak diyorsa hafıza kartı alırsın. Ki her halükarda o 32 GB yeter diye düşünüyorum. Ben de Zenfone 3 bekliyorum almak için, her ne kadar bu GO ile kötü şeyler yaşamış olsam da onu alacağım mecburen.
Yetip yetmeyeceği sana bağlı çok aşırı derecede 4K video kaydı, yüksek boyutlu oyunlar telefona indirmezsen hafıza senin için fazlasıyla yeterli olur. 32 GB modeli 26 GB boş alanla geliyor. Benim telefon 32 GB hafızaya sahip bana fazlasıyla yetiyor. S6 modelinin 16 GB modeli de yok.
S6'da karar kılıyorum o zaman 32gb'lık modeli yeterli olur mu sizce? Benim şuan ki telefonum 2gb hafızası var yani 16gb 32gb vs. kullanmadım sizce 32 yeter mi yoksa 64 mü almalıyım?
Saçmalama kardeşim ya, içinde sağlam işlemci koyunca telefon güçlü mü oluyor?
Tek hamlede ortadan ikiye bölünüyor telefon. Lütfen kalitesiz Çin malı ürünleri burda g5 ile karşılaştırmayın.
Üslubunu düzelt öncelikle. Neyin ne olduğunu senden iyi bilirim. G5 ile karşılaştırdığım olmadı saçma sapan yorumlar yapma. G4 ile karşılaştırılmaması söyledim, yazıları düzgün oku. Xiaomi, LG firmasından daha fazla satış bir marka, bu firmaya sahte Çin malı demen firmalar hakkında bilgin olmadığının kanıtı. G5 ile de yarışacak bir model. Dayanıklılık konusunda G5'de iyi değil.