Eminmisin dostum?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama affedersin adam "Hulk" gücünde olduğu için bu normal.

Yukarıda paylaştığın videodaki gücü hangi telefona uygularsan o sonucu elde edersin zaten, çok da narin davranmamış videoyu çeken beyefendi. Kusura bakma da ben hayatımda bu kadar kötü bir savunma görmedim. :)
Yanlız fark ettiysen orada bükülme testi yaptığı telefonları belirtiyor. Ve sadece Mi5 ve yanlış hatırlamıyorsam 3 adet daha telefon büküldü, gerisi sağlam. Videoyu dikkatli izlemeni öneririm.

Benim arkadaşımın garanti dışı kalmış ve çalışmayacak hâle gelmiş S6 model telefonunu şu videodaki Mi5 hâline getirmek için tamı tamına 35 saniye uğraştık. Af edersiniz ama hayvan gibi güç uygularsan hepsi yamuluyor bu telefonların. Sonuçta çelik değil ki bunlar elinle yamultamayasın kardeşim. :)

Bana kalırsa bu eğip, bükme testlerinden ziyade telefonların belirli bir yükseklikten aşağı bırakılması gerekiyor. Bir kullanıcının başına gelebilecek en doğal olay o çünkü. Kimsenin telefonu öyle eğilip, bükülmez boş bir fantezi bunlar bana göre.

Mesele telefonu bükebilmek değil dostum. Mesele, Bu telefon arka cebindeyken oturduğunda telefonun sağ çıkıp çıkmayacağıdır. Üstüne yanlışlıkla basınca kaygı etmeyeceğindir, Üreticiler bükülmesin diye boşuna mı uğraşıyor?

Telefona bu kadar güç uygularsan tabii bükülür. Telefonu arka cebe kim koyuyor söylesene bakalım? Normal koşullarda telefon bu hale gelemez.
Ben bir lise öğrencisi olarak söylüyorum ki, okulda 200 kız öğrenci var ise 150 tanesi telefonu arka cebine koyuyor.
Ancak siz haklısınız, aklı olan kimse aldığı telefona böyle bir şey yapmaz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı