Merhaba arkadaslar. Su an 2 yil once almis oldugum IPhone 6’yi kullaniyorum. Aslinda bir anlik heves ile -IPhone cihazlari hic sevmem- aldim. Kullandigim ilk gunden beri aldigim gune lanet ediyorum. Bu kadarda kısıtlanmaz ki arkadas! Simdide yeni bir telefon alacagim. Aklimda bir kac telefon vardi. En son LG V30+ ile Xiaomi Redmi Note 8 Pro arasinda kaldim. Telefonlardan anlarim. Ayni zamanda custom rom kurabilecegim ve rom cesitliligi fazla olan bir telefon tercih etmek istedim. Bu nedenle V30+ benim icin daha iyi bir cihaz olur diye dusundum. 6 yildir aldigim her android telefona en az bir kere custom rom yuklemisimdir. MediaTek islemcili bir telefon almak benim icin sıkıntı degil. Fakat Snapdragon islemcili bir telefon almak isterim. Yine de fark etmez. Kamera anlaminda V30+ daha kotu. İs MP olayinda bitmez ama daha kotu oldugu belli. Yine de kamera anlaminda beni uzecek bir cihaz degil. Selfie kamerasi baya kotu. Zaten cihaz lanse edildigi zamanda bu konuda cok elestirilmisti. Yine de benim için onemli degil. Cunku selfie kamerasını yalnızca kizlarin yanina giderken sacima bakmak icin kullanirim.
Size kisaca bir telefonda benim icin onemli olan seyleri anlattim. Bana göre LG V30+ almaliyim. Fakat kronik hatali olup olmadigini merak ediyorum. Kucuk bir arastirma ile LG G6 ve bundan sonra uretilen cihazlarda kronik hata olmadigini ögrendim. Yine de buraya da danismak isterim. 2400₺ az para degil sonucta.
LG V30'un hiç bir kronik sıkıntısı yok. Bence tek eksiği artık güncelleme almıyor ve ön kamerası kötü. Sizin için problem olmuyorsa oldukça kaliteli ve güzel bir telefon. Güncelliğe önem veriyorsanız Note 8 PRO'da alabilirsiniz. LG V30+ hakkında bir şey bilmeyenlere kulak asma internetten daha detaylı şekilde araştırabilirsin.
Daha yeni bir cihaz olduğu için Mi 9T'yi tercih ederdim ben, konu ile alakasız ama uygulama geliştirmediğimiz sürece IOS'in kısıtlamasına çok takılmaya gerek yok.
Umarım alacağınız cihazdan memnun kalırsınız.
LG V30+ tavsiye ederim ekranı çok iyi bir telefon performansı da çok iyi bir telefon.
LG alma falan diyenler olabilir onlara pek bakma bu modelde sıkıntı yok.
LG V30'un hiç bir kronik sıkıntısı yok. Bence tek eksiği artık güncelleme almıyor ve ön kamerası kötü. Sizin için problem olmuyorsa oldukça kaliteli ve güzel bir telefon. Güncelliğe önem veriyorsanız Note 8 PRO'da alabilirsiniz. LG V30+ hakkında bir şey bilmeyenlere kulak asma internetten daha detaylı şekilde araştırabilirsin.
Hocam arastirdim. Yabanci forumlara da baktim. Ekrani cok guzel. Tasarimi da cok iyi. Snapdragon 835’in gucunden bahsetmiyorum bile. Artik guncelleme almasa bile yanlis bilmiyorsam Android 9 gelmis. Zaten custom rom kurmayi dusunuyorum. Yorumunuz icin tesekkur ederim. Bende sizin gibi dusunuyorum.
Hocam Redmi Note 8 Pro’ya custom rom yok. Bu yuzden tercih etmeyi dusunmuyorum. Keske Redmi Note 8 Pro icin guzel custom romlar olsa. Yorumunuz icin tesekkur ederim.
Daha yeni bir cihaz olduğu için Mi 9T'yi tercih ederdim ben, konu ile alakasız ama uygulama geliştirmediğimiz sürece IOS'in kısıtlamasına çok takılmaya gerek yok.
Umarım alacağınız cihazdan memnun kalırsınız.
Mi 9T’ de cok iyi bir cihazdir. Ama tercih etmek istemiyorum. IOS’un kisitlamasi cidden beni sinir ediyor. Cunku ben gunluk kullanici degilim. Yeri geliyor custom rom kurmak istiyorum ya da boot animasyonunu degistirmek istiyorum. Bu konuda beni pek mutlu etmedi. Cihazima da jailbreak yapmak istemiyorum. Android cihazim olsa Root atarim ama IPhone ye jailbreak yapmam. Yorumunuz ve guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim.
LG V30+ tavsiye ederim ekranı çok iyi bir telefon performansı da çok iyi bir telefon.
LG alma falan diyenler olabilir onlara pek bakma bu modelde sıkıntı yok.
Hocam nedenini bilmiyorum ama Mi 9T tercih edesim gelmiyor. Sanirim LG V30+ alacagim. Kamerasinin manuel modlarini cok beğendim. Video kisminda bence Xiaomi Redmi Note 8 Pro’dan daha iyi. Yorumunuz icin tesekkur ederim.
LG cihazlara cok rom var. Guncel degil fakat bu benim icin onemli bir sey degil. Sonucta guncelleme almasa da istedigim android surumunu custom rom ile kullanabilirim. Ama oneriniz icin sagolun. Mi 9T cok iyi bir telefon fakat alasim gelmiyor nedense. Yorumunuz ve oneriniz icin tekrardan tesekkur ederim.