LG V30+ "Ana ekran durduruldu" hatası

yasin14.14

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim telefonum LG V30+
Telefonda bir sıkıntı var anlayamadım, bazı uygulamalarda uzun süre durup ana menü tuşuna basınca ana ekran gelirken biraz donuyor. 1 dakikaya yakın gelmiyor, sonra ana ekran durduruldu hatası veriyor. Telefona format attım düzelmedi. Güvenli modda çalıştırdım yine aynı hata verdi. Acaba sorun nerededir? Yazılımla alakalı mıdır yoksa donanımla mı alakalıdır?

Hatayı aldığınız zamanlarda cihazın sıcaklığı nedir? Yüksekse bu kronik bir LG sorunu.

Yani tam olarak sıcaklık değerini bilmiyorumda normal telefon sıcaklığı kadar mesela telefonu kapatıp açayım bir 5dk uygulama kullanayım son sekmeler arası geçiş yaparken bir sıkıntı donma olmuyor ama ana ekran tuşuna basınca donuyor.

Kullandığınız başlatıcıyı değiştirebilirsiniz. Stock romda böyle bir hata olmaması gerekir ama farklı bir launcher kullanırsanız bu hatayı almazsınız diye düşünüyorum. Eğer ki hatadaki Ana ekran uygulamasından kasıt, sistem arayüzü ise sorun başkadır. Ne olduğunu, neyin hata verdiğini de görmüş olursunuz hem indireceğiniz launcherla. Evie öneririm.

Şu an sıcaklığı test ettim hatayı verdiğinde CPU sıcaklığı 33 dereceydi CPU monitör uyguluması ile ölçtüm. Öneriniz içinde teşekkür ederim.

Evde bir G4 var lakin üzerinde custom rom kurulu olduğundan ne gibi bir şey olabilir inceleyemedim. LG'nin arayüzünden de pek haz etmiyorum zaten. İnternete baktığımda da bu tür sorunların direkt ana ekran uygulaması sorunu olduğunu yazmışlar, ilginçtir ki LG de yıllarca bir şey yapamamış buna.

Cevaplarınız için teşekkür ederim dediğinizi yaptım şu anlık bir sıkıntı yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…