Çözüldü LG vs Samsung vs Philips vs Beko

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Furkan_D

Kilopat
Sosyal Tayfı
Merhabalar, indirim bitmesine az bir süre kaldı. Ailem ile televizyon bakıyoruz ve 3 televizyon arasında kaldık. Sizin de tercihinizi bekliyorum. Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yazsın. Hangi paneller onu çözemedim neyse, yorumunuzu bekliyorum.

@Recep Baltaş @Ali Güngör sizin yorumlarınız benim için önemli.

Epey üzerinden karşılaştırma ve benim özellikler hakkında bilgim yok.

Açıklamalı bir şekilde neden LG veya neden Samsung. Kullananlar yazsa daha güzel olur ve lütfen mümkünse kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum 🙂

Son düzenleme:
Kaç yıldır lg televizyon kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim televizyon o kadar kaliteli ki yerinden bile kalkmıyor philips de kullanıyorum ama menüsü çk karışık ve bir kere antenden çıkarıp ayarları değiştirisen bir daha düzeltemezsin arçelik beko da ise ben malzeme olarak hiç sevmedim hayatımda gördüğüm en hafif tv yani malzemesi dandik gibi görünüyor benim düşüncelerim bunlqr ve önereceğim marka da LG.

Beko, Arçelik, Bosch gibi beyaz eşya üreticilerinin ürettiği televizyonlara hiç sıcak bakamıyorum nedense.

Bir yakınımda Philips'in Android Tv'si var. Yavaşlığından şikayet ediyordu.

Şahsen ben Samsung öneririm. Kendi televizyonumda samsung, aldım alalı beni üzmedi.
Hocam sizin televizyon Wi-Fi direct mi?

@157134 Hayır, görüntü yansıtmak gibi bir niyetim yok aslında ama yine de yaparım.

Yeni televizyon aldım ve şu an kargoda ama Wi-Fi direct özelliği kafamı kurcalıyor. Hani bu özellikle internete girebiliyor muyum? YouTube ve tarayıcı gibi, evde olan modemin internetine bağlayıp kullanabilir miyim? Bu kafamı kurcalıyor aslında.

Wifi direct daha çok aynı özelliğe sahip diğer cihazlarla iletişim için kullanılıyor.
İnternete bağlanma ile alakalı bir durum yok. Tv'de wifi varsa zaten kablosuz olarak bağlanırsınız her şekilde.
Ancak elinizde wifi direct destekleyen bir telefon ya da tablet varsa, tv ile wifi direct üzerinden doğrudan iletişim kurulabiliyor. Ben bu şekilde biliyorum yani en azından.
Çok kullandığım bir özellik değil bir iki defa tabletle tv yi birbirine bağlamıştım. (resim video aktarımı için)

Hocam ben de LG, Samsung, Vestel, Axen kullanmış biri olarak cevap vereyim. Bence LG daha iyidir. Maalesef ufak oğlan tarafından ekranı kırıldı. Şimdi Samsung 4K var. Samsung tarafında üstün taraf dahili uydu alıcısı kanal geçişi daha hızlı. Samsung almak pişmanlık değil. LG ile film seyretmek daha çok sinema havası veriyor. Smart olarak zaten birbirine yakındır. Wi-Fi Direct dosya paylaşımı için kullanılan bir hizmettir.

@Zzzangetsu Süpersiniz hocam, aklımda olan bütün soruları cevapladiniz. Özellikle Wi-Fi varsa kablosuz olarak baglanirsiniz cevabı. Ben Samsung modelini aldım, kablosuz olarak baglayabilirim değil mi? Bir de bu özellik daha mantıklı ve işlevsel o zaman 🙂
tabiki yeni nesil tvlerin hepsinde standart wifi var zaten, her türlü kablosuz bağlarsınız internete

tv konusunda ise seçim yapmadan önce mutlaka almayı düşündüğünüz tvyi aşağıdaki sitede aratın (site ingilizce ama çeviri vs yaptırabilirsiniz google ile) ve ne amaçla kullanacaksanız ona göre karar verin çünkü çok göreceli bir konu. Ama bu sitede puanlamaları amaca göre farklı farklı yapıyorlar. (oyun,film vs gibi)

Tamamen temsili attım linki sizin tv modelinize yakın sanırım ama aynısı mı bilmiyorum?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı