LGA 1151 Anakart Marka Seçimi

Arkaşım selam öncelikle,

Anakart ve ekran kartı diyorsan, kuşkusuz MSI kraldır. Asus, oyunculara özel bir marka değil, adamlar herşey üretiyor. Telefondur, modemdir. MSI bambaşka ama. MSI'ın altın kaplamalı ses jakları, fiyatı, sağlamlığı, tasarımı, teknolojileri ve en önemlisi oyunculara özel oluşu, ejdarhası, sistemlerini farklı ve havalı kılıyor. Technopat, Asus'u biraz daha öne sürüyor, çünkü Asus daha çok tanıtım ürünü yolluyor. Malum, herşey üretiyorlar ve fazla kazanıyorlar. MSI ise zor günlerden gelen, yılmayıp, bugün dünyanın en havalı ürünlerini yapan firma. Türkiye'de daha az desteği olduğu için, tanıtım ürünü göndermesi biraz zor.

Sonuç olarak MSI seç, avrupanın en çok kullanılan markasına sahip ol.

Bende yeni toplayacağım bilgisayara, MSI B150M Gaming M3 ve MSI GTX 960 4G alacağım.

Aslına bakarsan bundan önceki kartım Soket 1150 MSI Gaming 5 idi gayet memnumdum. Soket 1151 ASUS Ranger taktıktan sonra ekran kartım arızalandı bunu anakart a bağlamak istemiyorum. Birde bu anakart ta oyun veya uygulama açtığım da işlemci fanı devri biraz yükselmeye başladı. öncekinde böyle bir şey olmuyordu.
Önceki MSI Gaming 5 ses kartı ve menüsü ASUS'a göre daha iyi ve kullanışlıydı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı