TRHasan31
Hectopat
LGA755 soket uçlu bir anakartım var. AM4 soket ucu nasıl yaparım?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ek olarak çoğu 1080P videolarda bile takılma yapar. Oyun oynamayı geçin günlük kullanım için bile yetersiz
Kesinlikle tecrübe ile sabit. Lakin Linuxta oynatabiliyordu. Yanlış değilsem 3-4 ay öyle kullanmak durumunda kalmıştım.Ek olarak çoğu 1080P videolarda bile takılma yapar. Oyun oynamayı geçin günlük kullanım için bile yetersiz![]()
LGA 775 platformunda dahili grafik birimi anakartta bulunur. Ve bununla hiçbir oyunu oynayamazsınız. Unutun yani öyle birşeyi. Ayrıca AM4 sokette yapamazsınız. Mecburen eğer öyle bir isteyiniz varsa AM4 anakart alacaksınız.
Ek olarak çoğu 1080P videolarda bile takılma yapar. Oyun oynamayı geçin günlük kullanım için bile yetersiz.
Ek olarak çoğu 1080P videolarda bile takılma yapar. Oyun oynamayı geçin günlük kullanım için bile yetersiz![]()
bu güzel miKesinlikle tecrübe ile sabit. Lakin Linuxta oynatabiliyordu. Yanlış değilsem 3-4 ay öyle kullanmak durumunda kalmıştım.
Komple yenilemeniz lazım sistemi bir bütçenizi belirtin derim ben. 775 pin artık öldü masraf yapmaya değmiyor. O dediğiniz anakart üzerine yeni bir sistem dizebilirsiniz.hocam param yok ki
onu alsam yeni RAM yeni işlemci DDR2 kullanıyorum.
Ne 1080P'si 720P'de kasıyor.
bu güzel mi
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Komple yenilemeniz lazım sistemi bir bütçenizi belirtin derim ben. 775 pin artık öldü masraf yapmaya değmiyor. O dediğiniz anakart üzerine yeni bir sistem dizebilirsiniz.
Hocam yapacak fazla birşey yok bu durumda. Bak gidersin Xeon işlemci alırsın ve ekran kartı alırsın kullanırsın falan ama bu sadece günü kurtarmak olur. Tabi kendi şahsi görüşüm bu. Çünkü üstüne koyabileceğin pek bişi olmuyor daha. Bu durumda bilgisayarı yenilemek en iyi en mantıklı çözüm. Bizzat kendimde aynı şekil yapmayı planlıyorum. Artık öldü bu platform ne yazıkki.Hocam maalesef bu aralar maddi sıkıntımız var yoksa yeni PC alırdı babammound and Blade Warband gibi Half-Life gibi oyunlardan başka oyun oynayamıyorum.
Hocam yapacak fazla birşey yok bu durumda. Bak gidersin Xeon işlemci alırsın ve ekran kartı alırsın kullanırsın falan ama bu sadece günü kurtarmak olur. Tabi kendi şahsi görüşüm bu. Çünkü üstüne koyabileceğin pek bişi olmuyor daha. Bu durumda bilgisayarı yenilemek en iyi en mantıklı çözüm. Bizzat kendimde aynı şekil yapmayı planlıyorum. Artık öldü bu platform ne yazıkki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.