LGA 755 soket ucunu AM4 nasıl yaparım?

LGA 775 platformunda dahili grafik birimi anakartta bulunur. Ve bununla hiçbir oyunu oynayamazsınız. Unutun yani öyle birşeyi. Ayrıca AM4 sokette yapamazsınız. Mecburen eğer öyle bir isteyiniz varsa AM4 anakart alacaksınız.

:( hocam param yok ki :( onu alsam yeni RAM yeni işlemci DDR2 kullanıyorum.
Ek olarak çoğu 1080P videolarda bile takılma yapar. Oyun oynamayı geçin günlük kullanım için bile yetersiz :D.

Ne 1080P'si 720P'de kasıyor.
Ek olarak çoğu 1080P videolarda bile takılma yapar. Oyun oynamayı geçin günlük kullanım için bile yetersiz :D
Kesinlikle tecrübe ile sabit. Lakin Linuxta oynatabiliyordu. Yanlış değilsem 3-4 ay öyle kullanmak durumunda kalmıştım.
bu güzel mi

Adaşım yanlış yoldasın. Uç muç sanki 0.7 kalem ucu mu değiştiriyorsun öyle olmuyor. LGA775 Apu sistem toplayanı ilk defa görüyorum (toplamaya çalışanı). Bildiğim kadarıyla LGA775 soket işlemcilerde dahili grafik arabirimi yok anakartlarda var ismi de GMA X4500. En fazla internette sörf yaparsın herhangi bir 3D uygulama açtığın anda çuvallamaya başlıyor.

Sen elindeki sistemi, bütçeni ve ne yapmak istediğini yaz. Yardımcı olayım adaşım. 👍

:( hocam param yok ki :( onu alsam yeni RAM yeni işlemci DDR2 kullanıyorum.

Ne 1080P'si 720P'de kasıyor.

bu güzel mi
Komple yenilemeniz lazım sistemi bir bütçenizi belirtin derim ben. 775 pin artık öldü masraf yapmaya değmiyor. O dediğiniz anakart üzerine yeni bir sistem dizebilirsiniz.

Komple yenilemeniz lazım sistemi bir bütçenizi belirtin derim ben. 775 pin artık öldü masraf yapmaya değmiyor. O dediğiniz anakart üzerine yeni bir sistem dizebilirsiniz.

Hocam maalesef bu aralar maddi sıkıntımız var yoksa yeni PC alırdı babam :( mound and Blade Warband gibi Half-Life gibi oyunlardan başka oyun oynayamıyorum.

Hocam maalesef bu aralar maddi sıkıntımız var yoksa yeni PC alırdı babam :( mound and Blade Warband gibi Half-Life gibi oyunlardan başka oyun oynayamıyorum.
Hocam yapacak fazla birşey yok bu durumda. Bak gidersin Xeon işlemci alırsın ve ekran kartı alırsın kullanırsın falan ama bu sadece günü kurtarmak olur. Tabi kendi şahsi görüşüm bu. Çünkü üstüne koyabileceğin pek bişi olmuyor daha. Bu durumda bilgisayarı yenilemek en iyi en mantıklı çözüm. Bizzat kendimde aynı şekil yapmayı planlıyorum. Artık öldü bu platform ne yazıkki.

Hocam yapacak fazla birşey yok bu durumda. Bak gidersin Xeon işlemci alırsın ve ekran kartı alırsın kullanırsın falan ama bu sadece günü kurtarmak olur. Tabi kendi şahsi görüşüm bu. Çünkü üstüne koyabileceğin pek bişi olmuyor daha. Bu durumda bilgisayarı yenilemek en iyi en mantıklı çözüm. Bizzat kendimde aynı şekil yapmayı planlıyorum. Artık öldü bu platform ne yazıkki.
:(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı