LGA 775 DDR3 Anakart Tavsiyesi

• Konuyu başlatan prex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 413
Daha fazla  
Selamlar dostlar! Eski sistemime Xeon işlemci taktım lakin anakartım Foxconn G31 MXP. Modlama işlemi başarısız olduğu için ve RAM kapasitesi çok düşük olduğu için bu anakartı değiştirmeye karar verdim. Bütçe maksimum 320TL.

Aklımdaki anakart ise: 22.34US $ 17% OFF|ASUS P5G41T M LX3 artı anakart LGA 775 DDR3 8GB Intel G41 P5G41T M LX3 Plus masaüstü anakart sistem kartı SATA II kullanılmış|Anakartlar| - AliExpress

Beklentilerim ise 8GB RAM desteği (DDR3) ve Xeon BIOS Modlama işleminde sıkıntı çıkarmayacak bir anakart. Olabiliyorsa bir de SATA 3, SSD takmayı düşünüyorum 😁

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem de SATAIII'lü, çok zor bir yola adım atmışsın :D Eskiden beri mining ile uğraşmış birini bulabilirsen, onların elinden 2. el LGA775 bir anakart bulabilirsin belki. Genelde düşük anakartlar kullanılıyordu.
SATA 3 olmasa olur, zaten ihtimali düşük olduğunu tahmin ediyordum. Düşündüğüm anakart nasıldır? Xeon işlemci kullanımında sıkıntı çıkarır mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı