LGA 775 için işlemci tavsiye ve sorularım

150 liradan başlıyor E5450 Uygun fiyata bulsam direk alacağım.
Daha bu yaz aldım ben vergisiyle beraber 80 küsur bir fiyata gelmişti. Dolar etkiliyor :/ Bu işlemcinin emsali Q95xx serisi galiba. Onlar kaç para peki?

İşe eğer anakart destekliyorsa rami 8GB yaparak başla. Sonra modlanmış bir Intel Xeon E5450 alabilirsin. Ekran kartını GTX 750Ti yapabilirsin.
Anakart 8GB destekliyor.

@Akerfeldt anakartin zamanın en üst düzey anakartlardan. Cipset P35.

@Silinen üye Çok ucuza satıyormuş bence (!). Yahu arkadaş, 200TL'ye yakın paraya i3 6100 bile alabiliyoken 150-200TL'ye E5450 satmak nedir ? Ederi en fazla 100TL.
0'dan 775 toplamak tamamen saçmalık. En azından Ivy toplanmalı. Ben bunu anladım

Ucuza kovalamak zorundayız. 150 liranın altında yok. Araba gibi acaba yatırımlik işlemci mi alsak

0'dan 775 toplamak tamamen saçmalık. En azından Ivy toplanmalı. Ben bunu anladım

Ucuza kovalamak zorundayız. 150 liranın altında yok. Araba gibi acaba yatırımlik işlemci mi alsak
Bu fiyatlara eskiden X3440, X3470 vardı. E5450 herkesin alabileceği 60-80 TL civarındaydı. Ne olduysa fiyatlar uçmuş. Bu kadar pahalı bir işlemci değil ki bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…