LGA 775 için işlemci tavsiye ve sorularım

İşe eğer anakart destekliyorsa rami 8GB yaparak başla. Sonra modlanmış bir Intel Xeon E5450 alabilirsin. Ekran kartını GTX 750Ti yapabilirsin. :)
Anakart 8GB destekliyor.

@Akerfeldt anakartin zamanın en üst düzey anakartlardan. Cipset P35.

@Silinen üye Çok ucuza satıyormuş bence (!). Yahu arkadaş, 200TL'ye yakın paraya i3 6100 bile alabiliyoken 150-200TL'ye E5450 satmak nedir ? Ederi en fazla 100TL.
0'dan 775 toplamak tamamen saçmalık. En azından Ivy toplanmalı. Ben bunu anladım :)

Ucuza kovalamak zorundayız. 150 liranın altında yok. Araba gibi acaba yatırımlik işlemci mi alsak :)

0'dan 775 toplamak tamamen saçmalık. En azından Ivy toplanmalı. Ben bunu anladım :)

Ucuza kovalamak zorundayız. 150 liranın altında yok. Araba gibi acaba yatırımlik işlemci mi alsak :)
Bu fiyatlara eskiden X3440, X3470 vardı. E5450 herkesin alabileceği 60-80 TL civarındaydı. Ne olduysa fiyatlar uçmuş. Bu kadar pahalı bir işlemci değil ki bu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı