LGA 775 işlemci önerisi

Ali54

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda kullandığım E7500 işlemci Chrome açılırken veya virüs taraması yaparken CPU kullanımı yüzde yüz oluyor. Virüs taraması yaparken bir kere PC donuyor. Geçen virüs taraması yaparken PC bozuldu açılmadı sonra kurulum CD'sinden onardım. Bu yüzden işlemci değiştirmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum fiyat performans olsun. Alınabilecek en mantıklısı hangisidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın dediklerinden alabilirsiniz. Ama maalesef yıl 2018 :). Diyeceğim şudur bence uygun fiyatlı birşey alıp ilerde güzel bir PC toplamanızdır. Yeni nesil APU'lara bi bakın.

Arkadaşın dediklerinden alabilirsiniz. Ama maalesef yıl 2018 :). Diyeceğim şudur bence uygun fiyatlı birşey alıp ilerde güzel bir PC toplamanızdır. Yeni nesil APU'lara bi bakın.
orası öyle fakat dolar aldı başını gitti ben g41 anakart üzerinde kullanıyorum şuanlık memnunum saygılar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı