LGA 775 işlemci tavsiyesi

Fregat.

Hectopat
Yer
Yerel Disk (C:)
Daha fazla  
Bayramda topladığım harçlığım ile LGA 775 soketli sistemime işlemci almak istiyorum. Şu an E6500 ve GT 9800 kullanıyorum. CS:GO rekabetçi en yüksek 210 en düşük 90 ortalama 120 FPS oynuyorum bu değerleri daha yüksek tutmak ve akıcı bir deneyim istiyorum. Bütçem 300 TL'ye kadar çıkabilir sorun yok. Yabancı sitelerden AliExpress vs. alamam sahibinden, GittiGidiyor Letgo gibi yerlerden alabilirim. Anakart modelim: D3041-A1 aşağıya resim bıraktım. Yazımda veya eksik bir şey gönderdim ise kusura bakmayın. Bir bilgi gerekirse hemen yazarım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden iyi bayramlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    43,1 KB · Görüntüleme: 49
Bana zamanında Xeon X5450 önermişlerdi, pişman olduğum söylenemez fakat aman aman da tatmin etmemişti. GTA 5 online vs.vs. gibi oyunları oynuyordum yine de.

Ben AliExpress'ten almıştım. E5450 kullandım bir süre. 50TL gibi bir fiyata almıştım. X serisine göre daha az güç çekiyor ve daha az ısınıyor. Eğer giriş veya ortalama bütçede bir soğutucun yoksa X serisine çok bulaşma. Sahibinden üzerinden bulabilirsin. Onlar da Çin'den getirtilen işlemciler pek fark yok. Daha az beklersin.

Bu arada Xeon serisi için modlu BIOS atıp modlu işlemci alman gerekiyor. Anakart desteğini de araştır. Eğer bunlarla uğraşamam diyorsan Q9000 işlemcileri araştır.

Aliexpress ile getirmek eskiden mantıklıydı. Şimdi ucuz ürünleri Türkiye'den almaktan daha pahalıya geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…