LGA 775 işlemci tavsiyesi

Q serisinden almayı planlıyorum, soğutucum güzel termal macun olarak MX4 kullanmayı planlıyorum. Q serisinden F/P bir işlemci önerirseniz mutlu olurum.

Tavsiyem elinizdeki anakart ve işlemciyi 150₺ civarına satıp en kötü 2-3. nesil işlemci ve anakart almanız. 250₺ ye H61 çipset anakart 150₺ ye i5 2400 alabilirsiniz.
Zaten 200 300 TL Bandında İşlemci Alıyorum kullanamasam bile çok üzüleceğim bir miktar değil bir kaç sene içerisinde de yeni sistem toplayacağım. O yüzden sadece işlemci işimi Görecektir. Tavisyesi olan yokmu?

Q serisinden almayı planlıyorum, soğutucum güzel termal macun olarak MX4 kullanmayı planlıyorum. Q serisinden F/P bir işlemci önerirseniz mutlu olurum.
Hocam soğutucunuz ve macununuz iyiyse X5450 tavsiyemdir, ben iyi bir soğutucu ve MX4 macun ile 3.6GHz hızda stabil çalıştırıyordum. Ekran kartım biraz daha iyi olsa muhtemelen oynayamayacağım oyun yoktu. Modlu BIOS yapmayı unutmayın, bunun için de YouTube'da İsmailTPCHastahanesi diye bir kanal var, kesinlikle incelemenizi tavsiye ediyorum, düşük bütçeli işlerin kitabını yazmış, ülkedeki eski nesil/model ürünleri kurtarmak için her şeyini veren bir adam kendisi. İşçiliği her zaman hayrete düşürmüştür beni.

Hocam soğutucunuz ve macununuz iyiyse X5450 tavsiyemdir, ben iyi bir soğutucu ve MX4 macun ile 3.6GHz hızda stabil çalıştırıyordum. Ekran kartım biraz daha iyi olsa muhtemelen oynayamayacağım oyun yoktu. Modlu BIOS yapmayı unutmayın, bunun için de YouTube'da ismailtpchastahanesi diye bir kanal var, kesinlikle incelemenizi tavsiye ediyorum, düşük bütçeli işlerin kitabını yazmış, ülkedeki eski nesil/model ürünleri kurtarmak için her şeyini veren bir adam kendisi. İşçiliği her zaman hayrete düşürmüştür beni.

Evet kendisini tanıyorum. Modlama ile çalışır değil mi? Bu arada ilginiz için çok teşekkür ederim <3 @nailed ıt.

Hocam ben X5450 işlemcimi Gigabyte EP45 - UD3-LR Anakart ile kullandım modlu bios yükleyerek, bir sorun yaşamadım şahsen. İlk başlarda işlemcinin tam potansiyelini çözene kadar stabil çalıştırmakta zorlanıyorsunuz fakat elinizdeki işlemcinin limitlerine alıştıktan sonra belki 3.6GHz'i bile geçebilirsiniz. Benim PSU kaliteli değildi, kasamda yeterli hava akışı yoktu o yüzden 3.6GHz'de bırakmıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı