yenikullanıcı
Hectopat
Arkadaşlar Pentium E6600 işlemcim var LGA 775 soket yani anakartım FUJİSTU D3041-A1 hangi işlemci tavsiye edersiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan toplayamam sadece upradge yapabilirim.Onun için biraz daha idare edicez hocam.Bu sisteme boşuna masraf yapmayın, elinizden çıkarıp yeni bir sistem toplayın.
Hocam bu işlemci anakartımda çalışırmı Aliexpresste bunu modluyolar fakat anakarta ayrı bi mod yapmam gerekirmi.Xeon e5450 Tahmini Teslimat Zamanı .
Hocam modlu bios yüklemen gerekebilir.Hocam bu işlemci anakartımda çalışırmı Aliexpresste bunu modluyolar fakat anakarta ayrı bi mod yapmam gerekirmi.
Ben araştırdım ama bu anakarta göre bulamadım bulabilirseniz bana yollar mısınız hocam ?Hocam modlu bios yüklemen gerekebilir.Hocam bu işlemci anakartımda çalışırmı Aliexpresste bunu modluyolar fakat anakarta ayrı bi mod yapmam gerekirmi.
Tabiki.Ben araştırdım ama bu anakarta göre bulamadım bulabilirseniz bana yollar mısınız hocam ?
Çok teşekkür ederim hocam heyecanla bekliyorum işlemciyi sipariş edicemTabiki.Ben araştırdım ama bu anakarta göre bulamadım bulabilirseniz bana yollar mısınız hocam ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.