LGA 775 işlemci tavsiyesi

Ben sizin için modlayabilirim. Takacağınız işlemcinin modelini ve anakartınıza ait güncel biosu benle paylaşabilirseniz yapabilirim.
Hocam Anakart FUJİTSU D3041-A1
İşlemci olarak Xeon E5450 öneriyorlar
Bios son sürüm olması lazım ama tam bilmiyorum yani şuan ben başka ilde olduğum için bakamıyorum
Fujitsu D3041-A1 Drivers Download for Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP

Hocam şimdi buldum burdan güncellemiştim buna uygun modlayabilir misiniz ?

Çalışıp çalışmaması benim ve teknopat sosyal ailesinin sorumluluğunda olamaz. BIOS flashlanırken çıkabilecek sorunlar, işlemciyi takarken yaşanabilecek problemler size ait. BIOS içerisinde alacağınız işlemciyi çalıştıracak microcodelar mevcut. Denemek size ait.

Çalışıp çalışmaması benim ve teknopat sosyal ailesinin sorumluluğunda olamaz. BIOS flashlanırken çıkabilecek sorunlar, işlemciyi takarken yaşanabilecek problemler size ait. BIOS içerisinde alacağınız işlemciyi çalıştıracak microcodelar mevcut. Denemek size ait.
Hocam peki bu işlemciyle uğraşmak yerine Core 2 Quad 9500 taksam pek bişey farkedermi en azından anakartın destek listesinde Q9xx serileri destekleniyor .

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı