Y yenikullanıcı Hectopat Katılım 17 Nisan 2018 Mesajlar 31 30 Nisan 2018 #1 Arkadaşlar Pentium E6600 işlemcim var LGA 775 soket yani anakartım FUJİSTU D3041-A1 hangi işlemci tavsiye edersiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2018
Arkadaşlar Pentium E6600 işlemcim var LGA 775 soket yani anakartım FUJİSTU D3041-A1 hangi işlemci tavsiye edersiniz?
Xsparrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 1.933 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2018 #2 Bu sisteme boşuna masraf yapmayın, elinizden çıkarıp yeni bir sistem toplayın.
Razer60 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 942 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Tokat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2018 #3 Xeon e5450 Tahmini Teslimat Zamanı .
Y yenikullanıcı Hectopat Katılım 17 Nisan 2018 Mesajlar 31 30 Nisan 2018 #4 Xsparrow dedi: Bu sisteme boşuna masraf yapmayın, elinizden çıkarıp yeni bir sistem toplayın. Genişletmek için tıkla... Şuan toplayamam sadece upradge yapabilirim.Onun için biraz daha idare edicez hocam.
Xsparrow dedi: Bu sisteme boşuna masraf yapmayın, elinizden çıkarıp yeni bir sistem toplayın. Genişletmek için tıkla... Şuan toplayamam sadece upradge yapabilirim.Onun için biraz daha idare edicez hocam.
Y yenikullanıcı Hectopat Katılım 17 Nisan 2018 Mesajlar 31 30 Nisan 2018 #5 Razer60 dedi: Xeon e5450 Tahmini Teslimat Zamanı . Genişletmek için tıkla... Hocam bu işlemci anakartımda çalışırmı Aliexpresste bunu modluyolar fakat anakarta ayrı bi mod yapmam gerekirmi.
Razer60 dedi: Xeon e5450 Tahmini Teslimat Zamanı . Genişletmek için tıkla... Hocam bu işlemci anakartımda çalışırmı Aliexpresste bunu modluyolar fakat anakarta ayrı bi mod yapmam gerekirmi.
Razer60 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 942 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Tokat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2018 #6 yenikullanıcı dedi: Hocam bu işlemci anakartımda çalışırmı Aliexpresste bunu modluyolar fakat anakarta ayrı bi mod yapmam gerekirmi. Genişletmek için tıkla... Hocam modlu bios yüklemen gerekebilir.
yenikullanıcı dedi: Hocam bu işlemci anakartımda çalışırmı Aliexpresste bunu modluyolar fakat anakarta ayrı bi mod yapmam gerekirmi. Genişletmek için tıkla... Hocam modlu bios yüklemen gerekebilir.
Y yenikullanıcı Hectopat Katılım 17 Nisan 2018 Mesajlar 31 30 Nisan 2018 #7 Razer60 dedi: yenikullanıcı dedi: Hocam bu işlemci anakartımda çalışırmı Aliexpresste bunu modluyolar fakat anakarta ayrı bi mod yapmam gerekirmi. Genişletmek için tıkla... Hocam modlu bios yüklemen gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Ben araştırdım ama bu anakarta göre bulamadım bulabilirseniz bana yollar mısınız hocam ?
Razer60 dedi: yenikullanıcı dedi: Hocam bu işlemci anakartımda çalışırmı Aliexpresste bunu modluyolar fakat anakarta ayrı bi mod yapmam gerekirmi. Genişletmek için tıkla... Hocam modlu bios yüklemen gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Ben araştırdım ama bu anakarta göre bulamadım bulabilirseniz bana yollar mısınız hocam ?
Razer60 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 942 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Tokat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2018 #8 yenikullanıcı dedi: Ben araştırdım ama bu anakarta göre bulamadım bulabilirseniz bana yollar mısınız hocam ? Genişletmek için tıkla... Tabiki.
yenikullanıcı dedi: Ben araştırdım ama bu anakarta göre bulamadım bulabilirseniz bana yollar mısınız hocam ? Genişletmek için tıkla... Tabiki.
swatcyp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2015 Mesajlar 1.446 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2018 #9 Ben sizin için modlayabilirim. Takacağınız işlemcinin modelini ve anakartınıza ait güncel biosu benle paylaşabilirseniz yapabilirim.
Ben sizin için modlayabilirim. Takacağınız işlemcinin modelini ve anakartınıza ait güncel biosu benle paylaşabilirseniz yapabilirim.
Y yenikullanıcı Hectopat Katılım 17 Nisan 2018 Mesajlar 31 30 Nisan 2018 #10 Razer60 dedi: yenikullanıcı dedi: Ben araştırdım ama bu anakarta göre bulamadım bulabilirseniz bana yollar mısınız hocam ? Genişletmek için tıkla... Tabiki. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam heyecanla bekliyorum işlemciyi sipariş edicem
Razer60 dedi: yenikullanıcı dedi: Ben araştırdım ama bu anakarta göre bulamadım bulabilirseniz bana yollar mısınız hocam ? Genişletmek için tıkla... Tabiki. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam heyecanla bekliyorum işlemciyi sipariş edicem