Merhabalar.
LGA775 işlemci arıyorum.
Önerilerinizi bekliyorum.
LGA775 işlemci arıyorum.
Önerilerinizi bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın soketi 775 pinli. LGA775. Anakartı belirtmem gerekmiyor.Anakartınızı söylemeniz gerekiyor tavsiye edeceğimiz işlemcilerde uyum sorunu yaşanabilir.Drone cihazınızın tanıtımını veya anlatımı yaptığınız bir kaynak var mı ?
Modlanmış Xeon, anakarta modlu bios kuramam. Bilgisayar benim değil. Arkadaşım da anlamaz. Anlayacağınız modsuz olmalı galiba.
Anakartı belirtmeniz gerekiyor. Bazı modeller Core 2 Quad serisini desteklemiyor.Anakartın soketi 775 pinli. LGA775. Anakartı belirtmem gerekmiyor.
DJI Mavic Air Hakkında Sorularınız
1 ay sonra incelemesini yapacağım sosyalde.
@TerabyteForever
@GCN
Anakartın soketi 775 pinli. LGA775. Anakartı belirtmem gerekmiyor.
Foxconn 2A8C anakartın modeli.Anakartı belirtmeniz gerekiyor. Bazı modeller Core 2 Quad serisini desteklemiyor.
O konuda incelemede değinmemi istediğiniz veya merak ettiğiniz noktaları not alıp incelememde yer vereceğim.Bazı anakartlara bazı işlemciler olmuyor soket yapısı aynı olsa bile. Konunuzun takipçisi olacağım merak ettim cihazı![]()
Hocam peki oyun için mi yoksa normal kullanım için mi?Foxconn 2A8C anakartın modeli.
O konuda incelemede değinmemi istediğiniz veya merak ettiğiniz noktaları not alıp incelememde yer vereceğim.
Düşük oyunlar için. LOL, Paladins ve CS:GO için.Hocam peki oyun için mi yoksa normal kullanım için mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.