LGA775 Pin İşlemci Önerisi

SSDve RAM tak eğer anakartın buna müsaitse. Ama ekran kartını da düşürtmen gerek. Sen gene de bi RAM ve SSD'diyi aldıktan sonra bi dene hala fazla darboğaz olursa düşürtmeye bak. GTX 650 veya 460 gibi ekran kartlarını takabilirsin.

SSDve RAM tak eğer anakartın buna müsaitse. Ama ekran kartını da düşürtmen gerek. Sen gene de bi RAM ve SSD'diyi aldıktan sonra bi dene hala fazla darboğaz olursa düşürtmeye bak. GTX 650 veya 460 gibi ekran kartlarını takabilirsin.
benim ekran kartım oem rx460 zaten pek fark yok gtx 650 ve 460 dan
darboğaz olduğunu düşünüyorum eski oyunları yüksek ayarlarda oynuyorum güncel olup fazla sistem istemeyen oyunlarda sorun yok ama ets 2 yüksek ayarlarda oynuyorum yer yer 70 90 fps ama birden fps bi düşüyor 40 30 falan oluyor sonra yükseliyor ani fps düşüşleri oluyor oyunlarda

RX 460 diğer iki karttan çok daha güçlüdür. Yapabileceğin başka bir şeyde overclock. Zaten işlemcin eski overclockla hızlandırabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı