Birkaç kişinin yaptığı şey için tüm herkesi suçlamak ta yanlış. Mesela bazı Müslüman'lar kendini hoca diye tanıtıp kadına tecavüz ediyor ama bu müslümanlığı kötü yapmaz.
Tek argümanınız karşıdakinin sunduğu savunmanın zıttını söylemek. Hani doğru olsa tamam ama doğru da değil ki. Kusursuz olan İslam'dır, Müslümanlar değil.
16. 13-14 yaşlarından beri emin olduğum cinsel isteklerim vardı. Bu sene romantizm de eklenince emin oldum. Benim için 2-3 senelik bir şey. Bir dönem falan değil.
Tek argümanınız karşıdakinin sunduğu savunmanın zıttını söylemek. Hani doğru olsa tamam ama doğru da değil ki. Kusursuz olan İslam'dır, Müslümanlar değil.
O gruba saygı duymayabilirsiniz, ancak bu çoğunluğa bir nefret beslemeyi gerektirmez. (nefret yerine "dislike" kelimesini kullanacaktım ancak Türkçesi aklıma gelmedi)
O zaman bu da arkadaşın dediği şey ile zıtlaşıyor. LGBT bireyi dediğimiz hepsini kapsıyor. Ben birine saygı duyuyorum diğerine duymuyorum. Kulağa mantıklı geldi mi?
16. 13-14 yaşlarından beri emin olduğum cinsel isteklerim vardı. Bu sene romantizm de eklenince emin oldum. Benim için 2-3 senelik bir şey. Bir dönem falan değil.
O zaman bu da arkadaşın dediği şey ile zıtlaşıyor. LGBT bireyi dediğimiz hepsini kapsıyor. Ben birine saygı duyuyorum diğerine duymuyorum. Kulağa mantıklı geldi mi?
Bir ülkeyi bir toplumu sadece insaniyetle yönetemezsiniz, eğer öyle olsaydı ülke yıkıp yerine ülke kuranlar harbiye kökenli değil güzel sanatlar çıkışlı olurdu