LG'mi Sony'mi ?

Z1 öneririm lg g2 kötü değil ama sony ondan daha iyi. Hem sağlamlık hem hız istiyorsan sony derim. Sadece hız istiyorsan lg g2 .

Son düzenleme:
Note 2 eskidi artık, Note 3 çok daha iyi olacaktır. Z1 ve G2 seni mutlu eder, karar verirken hangisi sana daha pratik ve hızlı bir kullanım sunuyor buna bakarak al derim.

Z1 2000, G2 1600 tl. Bunu da göz önüne alın.
Yok deve. G2 32 GB modeli sadece 1400 liraya kapına kadar geliyor. Koskoca Hepsiburada.com satıyor.

Hangisi dersen sana şunu söyleyeyim. Süper bir fiyat/performans ürünü olduğu için G2 öneriyorum.
Kılıf falan da alma. Kayıyor mu ? Elinde kaymaz ancak masada, sırada sörf yaparsın :)
O telefona ellemek çok iyi bir his veriyor insana. 50 TL verip kılıf aldım, yüzüne dahi bakmıyorum.
Alacaksan da sakın ha sakın kapaklı kılıf alma, telefonu yok ediyor, G2 sahibi olduğunu anlasın millet.

Kamerasının ışıksız ortamda donması haricinde hiçbir sıkıntısını görmedim. Ki bu yazılımsal olarak giderilir bence.
Tasarımını da beğenmezdim ancak eline aldıktan sonra fikrin değişecektir.
Siyah renk almanı ısrarla ısrar ediyorum. Siyah renk inanılmaz güzel gidiyor. Fiziksel yapısı falan elini çok rahat ettiriyor.
Tutunca anlıyorsun elinde bir telefon olduğunu :)

27 mayis g3 tanitilacak ayrica buyuk ihtimal turkiyede de ayni tarihte satisa baslayacak. 1 ay icinde Z2 gelir. Eger iki model arasinda dusunuyorsaniz bekleyin derim G3 bence cok muthis olacak. 2 gun once G3 almama ragmen begenirsem G3 alirim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı