LGS 2021 hakkında düşünceler

Hocam ben geçen sene girmiştim Sağolsunlar bize de 5 tane TYT sorusu sormuşlardı. Hani birde her sene "örnek sorulara çok benziyor" diyorlar ya, içim yanıyor resmen. Geçen sene 389 puan çekmiştim, ancak Mersin'de yaşıyorum ve en düşük lise 400'le alıyordu. Ama OBP'm 95 olduğu için ortalama ile alan bir liseye gittim. Şuan okuduğum okulda sadece OBP'si 93 ve üstü olan öğrenciler var. Bu arada çok dert etmeyin. Türkiye'de yaşıyorsunuz unutmayın, burada liselerin bir farkı yok.

Sözde Müslüman'lar. Yazık cidden yazık. Olay doğruysa gereği yapılır umarım.

Soruşturma açılmış galiba. İnceliyorlarmış bu iddianın doğruluğunu.

Benim de yaşadığım yerde 380 puan ve %8 yüzdelik dilimle alan proje Anadolu lisesi var ama hayal oldu maalesef

Soruşturma açılmış galiba. İnceliyorlarmış bu iddianın doğruluğunu.

Benim de yaşadığım yerde 380 puan ve %8 yüzdelik dilimle alan proje Anadolu lisesi var ama hayal oldu maalesef
Ben de geçen sene istediğim lisenin 9 puan aşağısında kaldım. İlk mezunları vermişlerdi: Sayısal ilk 5.000'e 2 kişi girmiş o okuldan. Cevher gibi okulu kaçırdım ucu ucuna. Bu sene bir nakil başvurusunda bulunabilirim.

Konu dışı ve TYT soruları sorulmaz bu bahane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…