LGS 2022 matematik soruları örnek sorulara benzer mi?

Örnek sorulara bakın ama benim girdiğim sene pek alakası yoktu. Siz yinede bakın. Tavsiyem önceki senelerde olan LGS sorularınada bakmanız.

Örnek sorulara bakın ama benim girdiğim sene pek alakası yoktu. Siz yine de bakın. Tavsiyem önceki senelerde olan LGS sorularınada bakmanız.

Hocam girdiyseniz size bir soru soracağım 2021 LGS'yi çözdüğümde sorular bana çok kolay geldi 19 tane soruyu da rahat bir çekilde çözdüm sizce 2022 LGS 2021'e benzer mi zorluk olarak? Yoksa şimdiye kadar çözdüğümüz sorulara göre uzaydan düşmüş gibi bir tepki vereceğiz sizce?

Hocam girdiyseniz size bir soru soracağım 2021 LGS'yi çözdüğümde sorular bana çok kolay geldi 19 tane soruyu da rahat bir çekilde çözdüm sizce 2022 LGS 2021'e benzer mi zorluk olarak? Yoksa şimdiye kadar çözdüğümüz sorulara göre uzaydan düşmüş gibi bir tepki vereceğiz sizce?
İnanın hiç belli olmuyor. Ben 2020-2021 yılında girdim, korona ilk mağdurlarıydık ve o zorlukta soru sormuşlardı. Geçen sene kardeşim girdi azıcık daha zorlaşmıştı ama sözeli basitti diye hatırlıyorum. Ondan önceki senelerde ise bambaşka zorluktaydı. Bu sene ne olur kestirmek zor ama ne olursa olsun önemli olan sıralama olacak o yüzden kasmayın. Puanınız değil yüzdelik diliminiz önemli. Bkz: ilk LGS.

İnanın hiç belli olmuyor. Ben 2020-2021 yılında girdim, korona ilk mağdurlarıydık ve o zorlukta soru sormuşlardı. Geçen sene kardeşim girdi azıcık daha zorlaşmıştı ama sözeli basitti diye hatırlıyorum. Ondan önceki senelerde ise bambaşka zorluktaydı. Bu sene ne olur kestirmek zor ama ne olursa olsun önemli olan sıralama olacak o yüzden kasmayın. Puanınız değil yüzdelik diliminiz önemli. Bkz: İlk LGS.

Hocam ama LGS 2020 ile LGS 2021 arasında matematik zorluğu olarak çok bir fark yok değil mi?

Benzemez muhtemelen, lgs sorularını çok daha özenli seçiyorlar. 300-400 soruyu gözden geçiriyorlar, hatta bildiğim kadarıyla o soruları seçen kişiler 40 gün orada telefonsuz, internetsiz orada kalıyor. Yani benzer gelme ihtimali bayağı düşük.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı