LGS 2022'de Hedefleriniz neler?

Daha durun size çook var . Ben olsam günde 2-3 saat çalışıp bırakırdım LGS abartılan boş bir sınav lise de öyle güzel bir yer değil.
Hocam 7. Sınıftaki notların çoğunluğu iyi olsa da bir çok anlatım yarım kaldı. Bunları tekrarlamaya çalışıyorum. Öğretmenler de Matematik-İngilizce-Fen gibi dersleri umarım biraz daha düşünerek yaparlar.
360 küsur gün var. Bu zamanda istediğin tüm okulları kazanabilirsin. Tavsiyem hedefin 440 olsun fakat tam puan yapmak için elinden geleni yap. 440 üstü puan yapınca hem çok daha mutlu olursun.
Teşekkürler hocam.

Sana tavsiyem, MEB'E asla guvenme ve matematige ver kendini diger dersleri halledersin zaten

İfadeler: LTX
LGS zeka gerektiren bir sınav olduğundan pp'nden yola çıkıp genelleme yaparak hımym izleyen biri için %1 çok iddalı bir rakam.
Güzel algı yapıyorsunuz. Sana kendin ve o ''zeki (!)'' kafanla başarılar dilerim. Ama bu zeka seviyesiyle nereye gelirsin orası tartışılır.

Son düzenleme:

480 üstü.

Vay be 7 sene önce TEOG'a girmiştim. Zaman çok hızlı geçiyor :/. Şimdi ise ünideyiz. 7 sene sonra bu yoruma bakarım nerelerdeyim diye .

Matematiğe çok çalışın. Hatta en çok matematik çalışın. MEB sözeli kolay sorup sayısaldan vurmaya bayılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…