LGS 2022'de uçlu kalem yasak mı?

İnanır mısınız? Deneme sınavına falan girmedim. Kendim internetten de çözmedim. Sadece test kitabından bazen soru çözüyordum. Sayısal çöp. Sözel iyi. Din, İngilizce ve Türkçem iyi. Ama matematik ve fen berbat.
Hocam kusura bakmayın ama bayağı saçmalamışsınız.
Kişisel bir neden değilse neden bu kadar boşladığınızı sorabilir miyim?
 
Benim bu aralar iyi gidiyor 400-450 arası tek sıkıntı matematik için zaman kalmıyor 6 soru matematikte okuyamıyorum bile geri kalan 14 sorunun 13-12'si doğru oluyor. Stres de kalmadı zaten kafam rahat :)
 
Hocam kusura bakmayın ama bayağı saçmalamışsınız.
Kişisel bir neden değilse neden bu kadar boşladığınızı sorabilir miyim?
Kişisel bir neden değil. Nefret ediyorum resmen. Ya bilmiyorum aslında, evet bilmiyorum tam olarak. Ama zerre istemiyorum o lanet şeyi. Çalışınca çok kötü oluyorum resmen. Şuan okula bile zar zor gidiyorum. Derslerle hiç ilgilenemedim. Son senem de nedense okuldan, derslerden bu tür bütün her şeyden bıktım ve nefret etmeye başladım. Açık konuşayım mı? Bazen test kitabından soru çözüyordum dedim ya. O da çok fazla değil yani. Şimdiye kadar toplam taş çatlasın 100 soru çözmüşümdür. Toplam olarak. Gerçekten çok boşladım ama bilmiyorum. Okula gitmek bile istemiyorum. Sınıfta kalmamak için zorla gidiyorum. Kafam aşırı karışık aklıma geldikce düşünceye dalıyorum ve ne yapacağım hakkında en ufacık bir fikrim yok. Berbat bir dönemdeyim maalesef. Kafamı oyun oynayarak falan dağıtıyorum. Düşünmemeye çalışıyorum artık. Baktım olmuyor, ben de saldım. Çalışsam feni hallederdim, yapardım. Ama matematiği gerçekten yapanmıyorum. Yok şöyle yapınca böyle yapınca öğreniyorsun diyenler var ama yok, ciddiyim yok. Matematik denen şeyden NEFRET ediyorum. Matematik ismini duymaktan bıktım. O karekök dışında olan sayıyı karekök içine almak bizim hayatımıza ne katacak? Ne işimize yarayacak? Temelim bile yok matematikten. Doğuştan matematiğe nefretim var. Artık kı*ımı yırtsam matematikte bir halt yapamam. Ancak Türkçe ve ingilizce ile aram iyi. İngilizce dersleri mesela çok güzel geçiyor. Şu matematik ve müzik dersi kaldırılsa okula seve seve gideceğim. Ah, kimi kandırıyorum. Yine gitmek istemeyeceğim ve yine nefret edeceğim. Bataklığın içerisindeyim şuan, gittikce daha çok batıyorum. Koşmaya başlarsın hani, ama bir gün bir bakmışsın bacakların tutmaz olmuş, artık eskisi gibi koşamaz olmuşsun....
 
Kişisel bir neden değil. Nefret ediyorum resmen. Ya bilmiyorum aslında, evet bilmiyorum tam olarak. Ama zerre istemiyorum o lanet şeyi. Çalışınca çok kötü oluyorum resmen. Şu an okula bile zar zor gidiyorum. Derslerle hiç ilgilenemedim. Son senem de nedense okuldan, derslerden bu tür bütün her şeyden bıktım ve nefret etmeye başladım. Açık konuşayım mı? Bazen test kitabından soru çözüyordum dedim ya. O da çok fazla değil yani. Şimdiye kadar toplam taş çatlasın 100 soru çözmüşümdür. Toplam olarak. Gerçekten çok boşladım ama bilmiyorum. Okula gitmek bile istemiyorum. Sınıfta kalmamak için zorla gidiyorum. Kafam aşırı karışık aklıma geldikce düşünceye dalıyorum ve ne yapacağım hakkında en ufacık bir fikrim yok. Berbat bir dönemdeyim maalesef. Kafamı oyun oynayarak falan dağıtıyorum. Düşünmemeye çalışıyorum artık. Baktım olmuyor, ben de saldım. Çalışsam feni hallederdim, yapardım. Ama matematiği gerçekten yapanmıyorum. Yok şöyle yapınca böyle yapınca öğreniyorsun diyenler var ama yok, ciddiyim yok. Matematik denen şeyden nefret ediyorum. Matematik ismini duymaktan bıktım. O karekök dışında olan sayıyı karekök içine almak bizim hayatımıza ne katacak? Ne işimize yarayacak? Temelim bile yok matematikten. Doğuştan matematiğe nefretim var. Artık kı*ımı yırtsam matematikte bir halt yapamam. Ancak Türkçe ve İngilizce ile aram iyi. İngilizce dersleri mesela çok güzel geçiyor. Şu matematik ve müzik dersi kaldırılsa okula seve seve gideceğim. Ah, kimi kandırıyorum. Yine gitmek istemeyeceğim ve yine nefret edeceğim. Bataklığın içerisindeyim şu an, gittikce daha çok batıyorum. Koşmaya başlarsın hani, ama bir gün bir bakmışsın bacakların tutmaz olmuş, artık eskisi gibi koşamaz olmuşsun...

Kardeşim aynı fikirdeyim matematik beni hayattan soğuttu LGS'de matematikten sordukları sorular aşırı zor yeni nesil ve hepsi de saçma sapan sorular dediğin gibi hayatımızda 1 kere karşımıza çıkmayacak bende okula gitmek istemiyorum matematik yüzünden zeten 8.sınıf bittikten sonra dışarıdan okuyacağım.
 
Kardeşim aynı fikirdeyim matematik beni hayattan soğuttu LGS'de matematikten sordukları sorular aşırı zor yeni nesil ve hepsi de saçma sapan sorular dediğin gibi hayatımızda 1 kere karşımıza çıkmayacak bende okula gitmek istemiyorum matematik yüzünden zeten 8.sınıf bittikten sonra dışarıdan okuyacağım.
Kusura bakmayın. Kaç kaynak bitirdiniz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı