LGS 2023' alınan netlerle yüzdelik dilimim ne olur?

Hocam 10 tane İngilizce boşuyla çok bir şey beklemeyin.

Hocam diğer netleri çok iyi sırf ing yapmadı diye puanı 200 mü gelecek sanki.

İngilizce olmadan olmaz hocam ikna edin çabalasın biraz bana göre oıkuldaki en önemli ders ingilizcedir ileriki hayatta da en çok işe yarayacak ders o çünkü.

Hocam benim amcam İngiltere'de tek o değil hem ben hem o İngilizce öğreneceğiz anlaştık konuştuk ingilizceyi öğrenik yani o sıkıntı değil şu an alacağı puan önemli.

Hocam benim amcam İngiltere'de tek o değil hem ben hem o İngilizce öğreneceğiz anlaştık konuştuk ingilizceyi öğrenik yani o sıkıntı değil şu an alacağı puan önemli.

Hocam ing boş diye o puan gelecek diye bir şey yok tabii ki ama bu sene çok kolay olduğu için 10 soru az değil çok üst düzey bir yer beklemeyin çok mümkünkü aşırı yığılma olacak.

Hocam hesapladım eğer 2022'de sınav olsaydınız ve İngilizce Full olsaydı Kadıköy Anadolu geliyormuş.

463 puan diyor...

Hocam hesapladım eğer 2022'de sınav olsaydınız ve İngilizce Full olsaydı kadıköy Anadolu geliyormuş.

1. ben değil kardeşim.
2.geçen sene beni alakadar etmez.
3.İstanbul'da değilim.
4.kadıköy Anadolu istemiyor.

Dosya Ekleri

• resim_2023-06-04_174829395.png
    resim_2023-06-04_174829395.png
    311,2 KB · Görüntüleme: 28
463 puan diyor...

1. ben değil kardeşim.
2.geçen sene beni alakadar etmez.
3.İstanbul'da değilim.
4.kadıköy Anadolu istemiyor.
Sınav bu sene daha kolay olduğu için kardeşiniz büyük ihtimalle %2-%2,5 arası puan alır gibime geliyor ona göre okul araştırın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı