Geçen sene LGS denilen rezil sınava girdim. Günlük 2saat( pazarları hariç, cumartesi 1saat) sabit çalışarak 484 puan aldım. Hatta hesabımda bir konu açmıştım 446 puanla ilgili arkadaşım için cidden çok stresli bir süreç. Çok strese girme ben stresten dikkat hatası yaparak kaçırdım tam puanı. Ders çalış konu tekrarı yap ama hayatsız gibi değil kendinede zaman ayır. Krallar karması gibi farklı yayınlardan denemeler toplu satan yayınlar var bol bol deneme çöz. Eğer matematik yapamazsan olmaz. Ben kitap okumak yerine paragraf çözülmesini mantıklı bulmuyorum sonuçta da vinci şifresi, Harry Potter serisi(günde 5saat okuyordum) gibi serilerle aynı zevki veremez paragraf. Hedef puanın çok yüksek değil matematik ve Türkçe fen gibi derslerden 15 üzeri yapsan öbürleride 8doğrudan fazla olsa ulaşırsın. Açık uçlu olma konusuna gelirsek hayatta olma imkanı vermiyorum. MEB'in sence binlerce öğrencinin yazısını okumaya gücü var mı? Bunu yapabilir mi? Okyanus Yayınları, benim hocam gayet güzel ona da bakabilirsin. Bol kitap okumak, matematik problemleriyle güne başlamak ve günü kitap okuyarak bitirmek seni rahat 420puana çeker. Yapabildiğin dersten çok yapamadığına bak ve soru çözmek yerine deneme çöz her seferinde netlerini not al. Teknolojiden uzak kalma ama ders çalışırkan en az 5metre ötende olsun. Doping Hafıza falan önermem ben almıştım Morpa Kampüs'ten farkı yok alternatifleri var aynı oaraya çok daha iyileri mevcut başarılar. Sorun olursa cevaplayabilirim.