İstenmeyenbiri93 Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #1 7.sınıf'ın son konularını hiç dinlemedim. Yani temelim biraz kötü. Sizce nasıl çalışmalıyım? Kaynak kitap ve başka tavsiyeleriniz var mı?
7.sınıf'ın son konularını hiç dinlemedim. Yani temelim biraz kötü. Sizce nasıl çalışmalıyım? Kaynak kitap ve başka tavsiyeleriniz var mı?
Wreeze Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #2 İstenmeyenbiri93 dedi: 7.sınıf'ın son konularını hiç dinlemedim. Yani temelim biraz kötü. Sizce nasıl çalışmalıyım? Kaynak kitap ve başka tavsiyeleriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Lgs 7den farklı olduğu için şuanda sadece 7 ile 8 in bağlayıcısı olan konuları çalışmanı tavsiye ederim Artı 0 Eksi
İstenmeyenbiri93 dedi: 7.sınıf'ın son konularını hiç dinlemedim. Yani temelim biraz kötü. Sizce nasıl çalışmalıyım? Kaynak kitap ve başka tavsiyeleriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Lgs 7den farklı olduğu için şuanda sadece 7 ile 8 in bağlayıcısı olan konuları çalışmanı tavsiye ederim
B Belediyebaşkanı Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 292 Çözümler 1 17 Eylül 2024 #3 8.sınıfda önceki yıllardan kalan 3-5 tane konuyu bilsen yeter bunlar: Yüzde hesaplama. oran-orantı. isim-fill tamlama sıfat vs. Artı 0 Eksi
8.sınıfda önceki yıllardan kalan 3-5 tane konuyu bilsen yeter bunlar: Yüzde hesaplama. oran-orantı. isim-fill tamlama sıfat vs.