LGS 2025 sömestr için kaynak önerisi

Hocam elimde matematik için Ankara, sadık uygun, kvı Plus, hız, mozaik, fenomen kök ve fenomen a var.
Fen için Ankara, sadık uygun, kvı Plus, fenomen kök, fenomen a var.
Türkçe için beyin takımı yayını, sadık uygun, kvı Plus var.
Bir de dershane kitaplarımız var tüm derslerden var o kitapta.

Paragraf için arı, dershanenin paragraf kitabı ve Ankara paragraf var.

Arı paragrafın ritmi gibi bir şey var ve matematik için fenomen a önerir misiniz sizce.

Bizim zamanımızda (2020 LGS) Okyanus Yayınları vardı zorluğuyla çıldırtırdı. Hala varsa matematik için Okyanus Pre-Master kitabını öneririm.

hocam elimde matematik için ankara,sadık uygun,kvı plus,hız,mozaik,fenomen kök ve fenomen a var.
fen için ankara,sadık uygun,kvı plus,fenomen kök,fenomen a var
Türkçe için beyin takımı yayını,sadık uygun,kvı plus var
Birde dershane kitaplarımız var tüm derslerden var o kitapta

paragraf için arı,dershanenin paragraf kitabı ve ankara paragraf var
Matematik için baya varmış bence almana gerek yok.Fen içinde iyi.Türkçe içinde yeterli kaynağın var.Paragraf bitirebilirsen en son okyanus master paragraf güzel olur.Bir de daha fazla test kitabı alırsan çözemezsen moralin bozulabilir.O yüzden bitirip de yenisini al.Ve en son olarak yardımcı dersler için test kitabı kullanıyor musun?Peki o derslerde iyi misin?

Matematik için bayağı varmış bence almana gerek yok. Fen içinde iyi. Türkçe içinde yeterli kaynağın var. Paragraf bitirebilirsen en son okyanus Master paragraf güzel olur. Bir de daha fazla test kitabı alırsan çözemezsen moralin bozulabilir. O yüzden bitirip de yenisini al. Ve en son olarak yardımcı dersler için test kitabı kullanıyor musun? Peki o derslerde iyi misin?

Tarih ve din çözmüyorum dinde eksiklik hissedersem konu tekrarı yaparım İngilizcede ara sıra çözüyorum ve kelime tekrarı yapıyorum tarihide hep 9-10 doğru dinde hep 8-10 İngilizce ise 4-5

Tarih ve din çözmüyorum dinde eksiklik hissedersem konu tekrarı yaparım İngilizcede ara sıra çözüyorum ve kelime tekrarı yapıyorum tarihide hep 9-10 doğru dinde hep 8-10 İngilizce ise 4-5
İngilizce biraz düşük kalmış kelime tekrarı yap.Kelimeler ezberle o şekilde yürür gidersin.Sana bu kitabı öneririm İngilizce için hem ucuz hem de çıkmış sorular var.Son seneyi de istersen çıktı alıp çözersin.

Sinan kuzucu denemelerini öneririm. Benim zamanımda gerçekten çok kaliteli denemeleri vardı, halen de öyledir muhtemelen. Okyanus matematik ve paragraf da önerebilirim.
350 yapan bir insana Sinan Kuzucu denemesi ölüm demektir.

Ben manisadayım bizde oluyor hocam. 430 zor taban puan olarak oluyor ama.
Hangi anadolu lisesi sizin hedef ?

350 yapan bir insana Sinan Kuzucu denemesi ölüm demektir.
sizce hangi kaynağın denemesini alayım

Hem çıkmış sorular var hem de ona benzer altında sorular var.(Bu sana pratik kazandırıcak bu soru tarzlarına karşı.) 180 soru az olabilir ama yine de çözmeni öneririm.
hocam peki yarı tatilde çözmek için genel deneme almayı düşünüyorumda kaynak önerir misiniz

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı