hocam fen için sempatik almayı düşünüyorum bide elimde fenomen a,kök ve ankara var sizce sempatiğide alayım mı
Fenomen A sizi güzel bir şekilde taşır. Diğerlerini ek olarak kullanabilirsiniz , fenomende yaptığınız yanlışları gözden kaçırmayın. Ayrıca ikiz sorular var fenomenin kesinlikle öneriyorum.

Fenomen a sizi güzel bir şekilde taşır. Diğerlerini ek olarak kullanabilirsiniz, fenomende yaptığınız yanlışları gözden kaçırmayın. Ayrıca ikiz sorular var fenomenin kesinlikle öneriyorum.

Hocam ben fen 15 net Türkçe en az 16 net matematik 12-10 net civarı yapıyorum kaynak önerir misiniz en son denemede 417 yaptım şu ana kadar düzgün ders çalışmadım ödev yapma harici dersi dersde dinliyorum gene de.

Öncelikle her zaman konu tekrarı atabileceğin bir test kitabın elinde bulunsun , kazanım soruları olan. Ayrıca da bu tür sorulara alışmak soru tipi gerektirir , o sebeple hem youtube kanallarından hem de alacağın yayınlardan soru çözümü izlemeni ve pekiştirmeni sağlar. Matematik açısından konuşursak da bende Ulti vardı biraz zor bir soru dağılımına sahip şu anlık önermem ama Ankara'nın matematiği ve denemeleri iyidir. Video çözümlere de sahip.

Premaster ve fenomen a alsam olur mu?

fenomen b paragraf alma icinde şair den başka bisi yok uslup deemekten bâska bisi yok allah belasini versjn edebiyatin turkcenin

Premaster ve fenomen a alsam olur mu?
premaster için geç kalmışsın. Diğeri için hazırlıklı olabilirsin. Master.

Yalnız masteri alma bana kalırsa , moralin çok bozulur , premaster olabilir.

lgs de kaç almıştınız hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…