LGS 2025 vs LGS 2021

İçimi rahatlattınız teşekkür ederim. Peki bir sorum daha var sınavdan önce fen hedefliyordum 2024'te 460 2021'de 428le almış bu sene tahmini kaçla alır zaten gidemeyeceğim ama merakımı gidermek istiyorum

440 civarı alacaktır.

Arkadaşlar sınav çok zordu. Ama LGS, YKS'ye döndü beyler. İnsanlar inanılmaz rekabetle ders çalıştı. Eskiden kendi okulunuzda giriyordunuz. Şahsi fikrim LGS 2024'e göre kesinlikle yüzdelik dilimlerin düşeceği.

Zorluğu bilmem ama soruları çok netti. Ben fende hal değişimi sorusunu kaçırdım. A kitapçığı son soru. İnanılmaz ya, soruyu çözerken aynı zaman diye düşündüm aynı sıcaklık diyormuş. Grafik çizdim, kitapçıkta duruyor. Tamamen nasip meselesi.

Size çok dua edeceğim. Umarım istediğiniz liseye girebilirsiniz. Benden bir tavsiye istediğiniz lisenin 2021 taban puanlarına bakın.

419 veya 422.348.

Hocam ben 473 yapmışım geçen yıl 478 le alan Beşiktaş Anadolu'ya girer miyim?

Kaç yaptınız hocam?

Benim 380 falan hocam çok kötü geçti ağlamak üzereyim.

OBP yüksek SE dert etme zaten 380 yapmışsın oda güzel bende o civarda yapmıstım zamanımda OBP ile yerlesirsin ve yüksek OBP ile alan okullar gerçekten cok nitelikli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…