Bende de öyle oldu. Fen 1Y gerisi full. Fenin puanı düşük olsun dua et. İkimize de yararFen bir tek beni zorladı galiba herkesin aksine matematigi fulleyip Türkçeyi fulleyip fenden 4 yanlış yapmışım.

Bende de öyle oldu. Fen 1Y gerisi full. Fenin puanı düşük olsun dua et. İkimize de yararFen bir tek beni zorladı galiba herkesin aksine matematigi fulleyip Türkçeyi fulleyip fenden 4 yanlış yapmışım.
Hangi sınav daha zordu? LGS 2025'e giren biri olarak LGS 2025 daha zordu bence.
2021 de 2025 de zor değil. Ama karşılaştırmak gerekirse 2021 kat kat daha zor bundan. Zor soru 1 tane vardı, o da biraz düşünürsen çıkıyor.Daha sorulara bakmadım ama 2021'den zor olamaz. Sözelden gülerek sayısaldan ağlayarak çıkmıştım.
2021 de 2025 de zor değil. Ama karşılaştırmak gerekirse 2021 kat kat daha zor bundan. Zor soru 1 tane vardı, o da biraz düşünürsen çıkıyor.
2024 385 ise yaylana yaylana gidersin merak etme.368 yaptım istedigim okul 385 gider miyim sizce oraya.
2024 385 ise yaylana yaylana gidersin merak etme.
Dostum benim hayallerim yıkıldı seninkini bilmem matematikten 10 tane işaretleyebildim.
Bende fende bir sorudan emin değilim doğruysa 415 yanlışsa 410 civarı bir puanım oluyor istediğim lise 2024'te 426 ile almış 2021'de ise 387ile almış sizce nasıl olur bu sene?
Türkçe o kadar zor muydu sizce? Benim 1 fen yanlışım var, başka yok. Umarım fenin puanı daha düşük olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.