LGS 2026 için motivasyon yokken ne yapmalı?

Deniz Emre

Zeptopat
Daha fazla  
Fazla çalışkan biri değilim ama notlarım iyi fakat LGS'de bu benim aleyhime işleyecek. Motive olamıyorum. Ne yapmalıyım, bir şeyler önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde derslerim iyi İngilizcem aşırı iyi fakat matematikde kötüyüm diğer derslerim iyiydi bir de LGS'ye girmeden önce LGS'ye benzer testler yapılırdı 6. ve 7. sınıfda onlardan 300 400 puan arası alırdım iyi midir?

Normalde derslerim iyi İngilizcem aşırı iyi fakat matematikde kötüyüm diğer derslerim iyiydi bir de LGS'ye girmeden önce LGS'ye benzer testler yapılırdı 6. ve 7. sınıfda onlardan 300 400 puan arası alırdım iyi midir?

Kanka yabancı dilini geliştir git buralardan xd. Matematiğede geç olmadan çalış lisede daha da zorlaşır.

Önerin bayağı iyi yabancı dilde sınıfıma göre aşırı iyiyim daha da geliştireceğim ve de matematiğin üstünde durmayı deneyeceğim.

İkisine de çalış ODTÜ gibi ünilerde İngilizce mühendislik oku 25'inde bu ülkenin dışında hayatın mükemmel olabilir zorlu bir yol ama eğer yeteneğin varsa kullan bunu.

Fazla çalışkan biri değilim ama notlarım iyi fakat LGS'de bu benim aleyhime işleyecek. Motive olamıyorum. Ne yapmalıyım, bir şeyler önerir misiniz?

Çok kasma sınavı senin ilerideki mesleğini eğitimini asla etkilemeyecek (mesleğe gitmeyeceksen) yani çok kasma çalış kendini zorlamayacak kadar sonra keyfine bak.

Dostum dersler zor geliyorsa mesleğe girip elektrik elektronik mühendisi olup Almanya Amerika gibi hayalin olan ülkelerde çalışma fırsatı bulabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı