LGS 2026 ne yapılmalı?

Hepinize çok teşekkür ederim kardeşime fazla yük bindermemeye ama ufak ufak günde az az soru çözdürmeye karar verdim hepinize teşekkür ederim iyi sosyaller

Disiplinli olması yeterli günlük mutlaka çalışsın. Şu an da bir şey yapmasına gerek yok kasmasın kendini. Ama illaki bir şeyler yapmak istiyorsa günlük paragraf çözebilir, matematiğe biraz göz gezdirebilir. Paragraf çözme alışkanlığı kazanması güzel olur.

Ufak ufak paragraf çözdürmeye ve bir yerden konulara başlamasına karar verdim hocam.

Hepinize çok teşekkür ederim kardeşime fazla yük bindermemeye ama ufak ufak günde az az soru çözdürmeye karar verdim hepinize teşekkür ederim iyi Sosyaller

Ufak ufak paragraf çözdürmeye ve bir yerden konulara başlamasına karar verdim hocam.

Ben de bu arkadaşlara katılıyorum. Ayrıca ben de bu sene LGS sınavına girdim. Yazın çok baskı uygulamadan düzenli olarak çalışmasını sağlamanız yeterli olur. Bu dönemi onun kitap okuması gereken bir dönem. Yani yazda geri kalan 2 ayda düzenli paragraf çalışıp biraz da kitap okursa Türkçenin en önemli kısmını halletmiş olur sonuçta bu sene paragrafın önemini oldukça gördük ve bir dahaki sene sınavın bundan biraz daha kolay fakat kısmen zor aynı zamanda paragraf odaklı olacağını düşünüyorum. Ayrıca fen ve matematik konusunda okula başladığında Sinan Kuzucu yayınlarının soru bankalarının ve denemelerinin alınmasını öneririm.(Benim çok işime yaramıştı.) İsterseniz diğer kitaplarını da alabilirsiniz. Sadece benim en çok beğendiklerim bu derslerin test kitapları ve denemeleriydi. Diğer dersleri de iyi ama. Başarılar dilerim.

Bu yaz, sadece Matematik çalışsa bile boşa geçirmemiş olur. Matematiği atlamasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı